duminică , 21 ianuarie 2018 - 14:12

Ce s-a întâmplat în timpul unei înmormântări, după ce preotul a deschis sicriul: „Am încremenit cu toții”

Caz scandalos la morga spitalului din Dej. Trupurile neinsufletite a doua femei, una din Cluj, alta din localitatea Nires, care au murit duminica la spital, au fost incurcate.

Mai rau este ca una dintre ele a fost deja ingropata. Rudele celeilalte si-au dat seama de situatie abia cand preotul a deschis sicriul. Oamenii au anuntat imediat politia.

Cele doua femei, una de 74 de ani din localitatea Nires si cealalta de 66 de ani din Cluj, au murit dumninica la Spitalul din Dej. Pentru femeia din Nires, rudele au venit imediat sa ii ridice trupul, dar pentru cealalta lucrurile s-au complicat pentru ca medicii au fost nevoiti sa ii caute apartinatorii. Cea din Nires a fost ingropata miercuri fara ca cei din jur sa isi dea seama ca jelesc o alta persoana. Abia cand a aparut cealalta familie s-a descoprit greseala.

Ruda femeie Cluj: ”Ne-am dat seama in timpul slujbei, pentru ca preotul ne-a intrebat daca vrem sa deschidem capacul si l-am deschis si cand am vazut, am incremenit cu totii. E ciudat ca le-a incurcat pe femei, ca una era bruneta ci cred ca e vina celor de la morga ca le-a incurcat. Eu imediat ce am vazut si am si sunat la politie in Dej.

Nepoata femeii din Nires: La morga noi nu am vazut-o .I-am dus haine, ei au imbracat-o, ei au adus-o acasa, noi nu am vazut-o. cand au adus-o in casa eu atunci, m-am uitat la ea, am zis ca e de nerecunoscut. Era imbracata, baticul il avea tras pana aici. Cui era sa zicem ca nu e bunica? Ziceau ca suntem nebuni

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ce-s-a-intamplat-in-timpul-unei-inmormantari-in-cluj-dupa-ce-preotul-a-deschis-sicriu-am-incremenit-cu-totii.html

 

loading...
Loading...

Citește și

Copil de 1 an şi şapte luni, accidentat grav de un şofer care a fugit de la locul accidentului

Un şofer a accidentat grav un bărbat şi un copil de un an şi şapte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *