Ce să faci ca să nu mai fii mahmur

puls1

Ai avut o noapte de pomină şi îţi simţi capul cât o baniţă? Stai pe spate, respiră din diafragmă, fă câteva mişcări şi eşti ca nou. Cel puţin aşa susţine Vicky Arundel, antrenoare de yoga în Sydney, Australia.

Dacă prinzi cele 6 mişcări magice, poţi spune de pe acum adio pastilelor de după beţie. Vicky Arundel, antrenoare de yoga în Sydney, susţine că şi-a vindecat mulţi elevi de mahmureală curăţându-le complet mintea şi trupul de efectele nocive ale alcoolului. Primul pas este poziţia culcat pe spate, cu ochii închişi, pentru relaxare. Chiar dacă se învârte casa cu voi, respiraţia abdominală alungă durerile de cap. Pasul doi: respiraţia din diafragmă. Staţi pe spate şi aduceţi genunchii spre piept. În felul ăsta se oxigenează sângele şi se relaxează sistemul nervos. Pasul trei: aplecări în faţă. Se eliberează de presiune vertebrele, rinichii, ficatul, splina, umerii, braţele şi tractul digestiv. Fruntea să fie lipită de podea! Pasul patru: picioarele pe perete. Are un rol important în îndepărtarea toxinelor din corp şi reglarea circuitului limfatic. Pasul cinci: de-a buşilea. Îndreptaţi şi îndoiţi spatele respirând adânc pentru a echilibra metabolismul. Pasul 6: ciuciulete cu braţele în aer. După o noapte obositoare aveţi nevoie să vă energizaţi. Mişcarea aceasta este pentru a vă readuce complet în simţiri. Întreg exerciţiul ţine 30 de minute.

puls2loading...
Loading...

Citește și

Utilizări spectaculoase: ce nu ştiai că poţi face cu vodca

Chiar dacă mulţi dintre noi consumă vodcă ocazional, trebuie să ştii că această băutură are …

Un comentariu

  1. Să nu mai bei. Asta e soluția. Nu știu ce vedeți frate, în băutul ăsta peste măsură. Pe moment ești penibil, râzi ca boul sau ca vaca, mergi ca un handicapat. Nu ești nici măcar amuzant. Iar a doua zi te simți ca dracu. Și așa îți trece viața pierzând zile mahmur. Nu spune nimeni să nu bei un pahar, două. Dar să te îmbeți sâmbătă de sâmbătă e chiar o mare prostie. Tineri, să nu deveniți viitori alcoolici mai bine vă opriți acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *