marți , 22 august 2017 - 18:00

Ce salariaţi ai CEO sunt VIZAŢI la şedinţa administraţiei cu sindicatele!

termo-turceni

Comisia mixtă a CEO se va întruni astăzi. Sindicatele vor solicita administraţiei să revină asupra deciziei de a nu prelungi contractele de muncă a unor salariaţi care şi-au dat terenurile la angajare.

De asemenea, discuţiile vizează şi salariaţii care au fost angajaţi după decesul unui membru al familiei, şi cărora Directoratul a decis să-i lase pe dinafară, nemaiprelungind contractele de muncă. „În cazul angajaţilor care şi-au dat terenurile şi a celor cărora le-a murit un membru al familiei care era salariat al companiei, ITM Gorj a emis o adresă prin care prelungirea contractelor individuale de muncă nu sunt catalogate ca fiind noi angajări. La şedinţa de mâine (azi, n.red.) vom mai discuta şi despre cota de combustibil convenită cu administraţia CEO în această vară şi pentru cei care au fost disponibilizaţi dar şi despre necesitatea acordării unor ajutoare sociale pentru angajaţii cu probleme medicale profesionbale”, a spus preşedintele SME Oltenia, Gabriel Căldăruşe.loading...

Citește și

E OFICIAL! ULTIMATUM pentru termocentralele pe cărbune!

Comisia Europeană a publicat, joi, noul set de reguli mai stricte pentru cele mai poluante …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.