Ce salariaţi ai CEO trăiesc o DRAMĂ!

cariera

În ultima şedinţă Directoratului CE Oltenia, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, şefii companiei au decis să nu mai prelungească actele adiţionale încheiate la contractele individuale de muncă.

În acest fel, mai mulţi angajaţi ai companiei rămân fără locurile de muncă. Ei a spus liderilor de sindicat că vor face greva foamei la sediul CEO, fiindcă administraţia i-a escrocat.

I-au lăsat fără slujbe

Mai mulţi salariaţi au fost angajaţi în subunităţile CEO după ce un membru al familiei le-a murit, iar în urma decesului, fiind vorba chiar şi despre accidente de muncă, au avut dreptul să fie angajaţi la companie, conform CCM. De asemenea, mai sunt şi cazurile celor care au fost angajaţi după ce şi-au dat terenurile carierei. În aceste situaţii, Directoratul CEO a decis joia trecută să nu le mai prelungească actele adiţionale la contractele de angajare.

Proteste extreme

Despre asemenea situaţii, liderii SME Oltenia şi SME Jilţ Turceni, Gabriel Căldăruşe şi Adrian Marciuc, au spus că oamenii în cauză vor ajunge la gesturi extreme: „Mi-au spus că o să vină la sediul CEO şi o să facă greva foamei. Este vorba despre o dramă pe care o trăiesc ei, văzându-se practic daţi afară. SME Oltenia îi sprijină pe aceştia. Anunţăm că nu vom sta cu mâinile în sân, vor urma proteste extreme şi din partea noastră. Sper, totuşi, ca CEO să-şi revizuiască deciziile în cazul lor”, a spus liderul Gabriel Căldăruşe. Adrian Marciuc precizează: „Chiar la noi, în carieră, soţul unei doamne care a fost angajată a suferit un accident de muncă, decedând. Şi în cazul ei, administraţia nu i-a mai prelungit actul adiţional. Ce se întâmplă cu aceşti oameni este pur şi simplu o dramă, sunt disperaţi. Situaţia trebuie să se schimbe, ne vom implica”.




loading...
Loading...

Citește și

SCHIMBARE în Directoratul CEO!

Directoratul CE Oltenia va fi completat curând cu al cincilea membru. Este vorba despre Daniel …

Un comentariu

  1. Sunt si persoane pe care Trofin Valentina de nota 6 si Ciurel, i-a dat afara prin disponibilizarea din 2015, au castigat in instanta si dupa 2 luni in 2016 i-a disponibilizat,incalcand prevederile Codului Muncii si CCM cu obligatia de a fii angajati cel putin 1 an si alte prevederi ce nu au fost respectate.Daca actuali sefi nu cunosc legislatie,de ce nu intreaba juristi ca sunt o armata sau nici ei nu cunosc legislatie, au terminat si ei facultatea la Herculane cu nota 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *