Ce salariu are poliţistul Marian Godină

Cel mai cunoscut poliţist rutier din România are un salariu modest, dar, din fericire, şi-a sporit veniturile după ce a publicat prima lui carte, „Flash-uri din sens opus”.

Anul 2015 nu a fost unul foarte prosper financiar pentru Marian Godină care, potrivit stirilekanald.ro, a avut un salariu anual de 17.447 de lei. Asta înseamnă că simpaticul agent de poliţie, care a ajuns cunoscut prin povestirile amuzante scrise pe Facebook, a avut un venit de 1.453 lei pe lună.

Veniturile lui Marian Godină au crescut simţitor după ce acesta şi-a publicat prima carte, „Flash-uri din sens opus”, volum care s-a vândut, după lansare, cu aproximativ 30 de lei. În doar o lună şi jumătate, s-au vândut peste 40.000 de exemplare, ceea ce înseamnă că Godină a făcut o mică avere din cartea sa.

La începutul lunii iunie, chiar de Ziua Copilului, poliţistul-scriitor a mai publicat o carte, de data aceasta pentru copii. Este vorba despre volumul „În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare”, ce își propune să le explice celor mici care sunt regulile de circulație.

Sursa: Libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

O cunoscută DANSATOARE s-a SINUCIS!

Olivia Faulkner, o tânără în vârstă de 19 ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *