Ce SARCINI au primit ŞEFII sucursalelor CEO!

cariera-excavator

Directoratul CE Oltenia a luat măsuri stricte cu privire la activitatea din cariere. Şefii companiei au decis permanenţa la toate punctele de livrare cărbune şi pentru intervenţii.

Directoratul a transmis o „circulară” Sucursalelor Miniere Roşia – Rovinari şi Motru – Jilţ: „Având în vedere situația grea în care se află ȘEN și deciziile interministeriale luate cu privire la posibilitatea intrării în sistem a CEO cu 3 grupuri la centrală Rovinari, 4 grupuri la centrală Turceni, 2 grupuri la centrală Isalnita și 2 grupuri la centrală Craiova II, precum și temperaturile extrem de scăzute anunțate în următoarele zile, la nivelul Direcției Miniere se vor luă următoarele măsuri:
-se va funcționa în perioadă de temperaturi scăzut numai cu liniile tehnologice în cărbune și mixt;
-se va funcționa permanent cu toate punctele de livrare cărbune; se va plasă excedentul de personal pe liniile tehnologice în funcțiune pentru a asigură funcționarea acestora în condiții de siguranță;
-se va asigură permanență pentru intervenții pe 3 schimburi, se vor consemna utilaje de intervenție în caz de necesitate;
-se va asigură permanent* de coordonare pe 3 schimburi din partea personalului de conducere, «a nivel de inginer șef care vor urmări activitatea de producție și livrări pe schimburi;
Toate liniile tehnologice se vor verifica și se vor face opriri programate în timpul schimbului pentru asigurarea curăţirii tamburilor de antrenare și liberi, zonelor de aglomerare de material, atât la benzile transportoare, cât și la utilajele conducătoare”, se mai arată în adresa conducerii CEO.

loading...
Loading...

Citește și

Șefii CEO vor să PLECE! Fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, dezvăluiri EXPLOZIVE! „Am tăcut câteva luni. Rău am făcut!”

După o perioadă de tăcere, fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, a reînceput să scrie …

Un comentariu

  1. În cartea lor tehnică scrie că la peste -15 grade nu se mai fac marşuri cu utilajele.Cine răspunde de posibile avarii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.