Ce schimbări importante intră în vigoare de azi

Prima zi de toamnă aduce vacanțe mai ieftine pe litoral, dar și ajutoare financiare pentru anumite domenii de activitate. Totodată, 1 septembrie este ziua în care Parlamentul își reîncepe activitatea, după vacanța de vară.

Pe Litoral urmează marea reducere de la 1 septembrie, când tarifele scad şi până la jumătate. În plus, vine şi programul „Litoralul pentru toţi”, când vei sta o săptămână la mare cu banii daţi pe o zi în plin sezon. Ediţia de toamnă a programului „Litoralul pentru Toţi” debutează la 1 septembrie, au anunţat, luni, Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), într-un comunicat de presă.

În cursul lunii septembrie, iar în octombrie va fi finalizată o strategie pe termen mediu, de cinci ani, pentru acest program, astfel încât toate părțile implicate să își poată face planuri pe un astfel de termen, a declarat, la Realitatea TV, ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu.

O altă schimbare importantă se referă la noul statut al elevilor, care vor putea din acest an școlar să conteste notele primite și să evalueze, în mod anonim, profesorii.

De asemenea, Guvernul a adoptat un Memorandum prin intermediul căruia operatorii economici din domeniul meşteşugurilor şi artizanatului vor beneficia de ajutor de minimis. Schema va intra în vigoare în luna septembrie 2016, iar perioada estimată în care se vor efectua plăţile ajutorului de minimis este până la finalul anului 2016.

Sursa: stiripesurse.ro

loading...
Loading...

Citește și

Galerie foto: Acţiuni ale IPJ de promovare a Gorjului turistic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *