Ce se întâmplă în corpul tău, când bei țuică fiartă. Nici nu îți imaginezi ce efect are

Alcoolul consumat în cantități moderate are efecte benefice asupra organismului, iar țuica fiartă are proprietăți de vindecare și de prevenire a anumitor afecțiuni, cum ar fi gripa (chiar și cea porcină) și răceala de sezon.

Prin fierbere, vaporii calzi de alcool ajută la dilatarea vaselor capilare și, deci, la oxigenarea sângelui, iar țuica fiartă scade riscul de a face pneumonie, potrivit stirilekanald.ro.

Este nerecomandat consumul de țuică celor care suferă de ulcer, hepatită, persoanelor sedentare, anemice, care muncesc în frig și femeilor gravide. Țuica fiartă se bea în cantități mici. Condimentele recomandate pentru țuica fiartă sunt: piper, zahăr, miere, cuișoare, scorțișoară.

loading...
Loading...

Citește și

Două accidente de muncă la CEO, într-o singură zi! Ambele, verificate de comisii interne

Comunicat de presă CE Oltenia: În data de 21.07.2018, la Cariera Pinoasa din cadrul Complexului …

2 comentarii

  1. e un tratament naturist indicat

  2. se foloseste de mult timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.