duminică , 30 aprilie 2017 - 2:26

Ce se întâmplă cu magazinele LIDL

Retailerul german Lidl intră pe piața serviciilor turistice din România și va lansa în 15 iunie un magazin online prin care va vinde vacanțe. Reprezentanții companiei au declarat pentru Profit.ro că, pentru oferirea pachetelor turistice pe www.lidl-tour.ro, Lidl va colabora cu TUI TravelCenter și Karpaten Turism.

În aprilie, Lidl și-a extins obiectul secundar de activitate cu activități ale agențiilor turistice.

”Pentru oferirea pachetelor turistice care vor fi disponibile de la jumătatea lunii iunie pe www.lidl-tour.ro, Lidl va colabora cu TUI TravelCenter  și Karpaten Turism.   Printre destinațiile incluse pe lista ofertelor Lidl Tour la lansare se numără: Delta Dunării, Grecia, Bulgaria, Spania, Turcia, Italia, India, Maroc, Republica Dominicană, dar și alte destinații din România, precum Mamaia sau Predeal”, au arătat, la solicitarea Profit.ro, reprezentanții Lidl.

http://www.profit.ro/stiri/romanii-vor-putea-sa-si-cumpere-vacanta-de-la-lidl-15496453

loading...

Citește și

Reacţia TAROM după ce o aeronavă a companiei a fost interceptată de avioanele de LUPTĂ maghiare!

O cursă TAROM care efectua zborul Munchen-Sibiu-Bucureşti a fost interceptată de avioanele militare ridicate de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.