miercuri , 22 noiembrie 2017 - 9:22

Ce se întâmplă cu stocurile de cărbune la CEO! Câte tone de lignit sunt în cariere și termocentrale


Directorul Direcției Miniere a CEO, Gheorghe Dobrițanu, a declarat că nu vor fi probleme cu stocurile de cărbune în această iarnă, iar compania și-a atins deja ținta pentru 15 noiembrie cu trei zile mai devreme.

Nu vor mai fi probleme cu stocurile de cărbune, dau asigurări șefii CEO. Directorul Direcției Miniere a CEO, Gheorghe Dobrițanu, a spus că structura pe care o conduce și-a făcut deja rezervele care asigură funcționarea celor patru termocentrale pe perioada sezonului rece. ”În cadrul Direcției Miniere ne-am atins targetul de ieri (duminică, 12 noiembrie –n.n), nu sunt probleme. Avem 1.565.498 de tone, în cele patru termocentrale plus cariere, din care, doar în termocentrale, total, stoc cărbune la zi, 1.204.000 de tone de lignit”, a precizat Dobrițanu.

loading...
Loading...

Citește și

Polițistul de la Ciuperceni a primit un coleg nou! Ancheta furtului din casa Vișan, la faza pe audieri

t Reprezentanții IPJ Gorj confirmă situația sensibilă de la Poliția Ciuperceni, unde, până săptămâna trecută, …

Un comentariu

  1. emiliano Zapata

    Imi place exactitatea domnului Dobritanu! Putea sa fie si cu virgula. Noi nu suntem normali!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.