luni , 20 noiembrie 2017 - 21:19

Ce se întâmplă cu toate PFA-urile!

Persoanele fizice autorizate vor obține autorizație numai pentru cel mult 5 clase de activități prevăzute de codul CAEN, iar întreprinzătorii persoane fizice, titulari ai unei întreprinderi individuale, vor fi autorizați numai pentru maximum 10 clase de activități. Legislația actuală nu limitează astăzi clasele de activitate pentru PFA. În același timp, sunt introduse limitări la numărul de angajați. Modificările, anunțate de Profit.ro din toamna anului trecut ca fiind pregătite, modifică substanțial regimul persoanelor fizice autorizate, aplicat în ultimii opt ani.

Schimbările au primit acum ultimul aviz al parlamentarilor și mai trebuie doar promulgate de președintele Klaus Iohannis pentru a fi aplicate.

Explicația Parlamentului: Microîntreprinderile să nu își schimbe statutul după ce observă facilitățile de care beneficiază o astfel de întreprindere :”Întreprinderile individuale să nu dezavantajeze microîntreprinderile, să nu distorsioneze concurența în piață și să nu genereze tensiuni și disfuncționalități în mecanismul economic, stimulând migrarea juridică, economică și fiscală a microîntreprinderilor către statutul de întreprindere individuală”.

Mai multe, aici: http://www.profit.ro/must-read/regimul-pfa-si-al-intreprinzatorilor-persoane-fizice-a-fost-modificat-substantial-15572148

loading...
Loading...

Citește și

Țara în care locuitorii trebuie să plătească o avere pentru a avea voie să circule cu mașina. De ce nu se opun șoferii

Taxa auto din Singapore e uriașă. Circulația din Singapore a devenit relativ fluidă în comparație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.