Ce se întâmplă în carierele CEO dacă gerul va dura încă o săptămână!

cariera

Complexul Energetic Oltenia funcţionează cu 11 grupuri energetice, la întreaga sa capacitate. Deşi se lucrează în condiţii grele, carierele companiei fac faţă cererii de cărbune , după cum precizează unul din directorii de sucursală.

Termocentrala Rovinari funcţionează cu toate cele trei grupuri de luni bune: „Noi funcţionăm la capacitate, cu trei grupuri, 24.000 de tone pe zi de cărbune,. La 900 de megawaţi”, a spus directorul SE Rovinari, Ion Pisc. Întrebat dacă în această perioadă în care cererea de cărbune este extrem de mare, au existat probleme, acesta a mai spus: „Avem în depozitele termocentralei în jur de 83 de mii de tone . Alte aproximativ 160.000 tot pentru centrală sunt în depozitele carierelor Pinoasa şi Tismana. Este mulţumitor, având în vedere această perioadă . Unele disfuncţionalităţi sunt pe calea ferată de la Motru, Peşteana. Unele probleme sunt de infrastructură, dar acestea au fost depăşite. Transportul se efectuează mai greoi, dar se face. Cărbunele îngheaţă şi din acest motiv se descarcă mai greu. Sperăm ca perioada de ger să nu fie mai mare de 8,9 zile. Abia atunci ar unele necazuri. La temperaturi extrem de scăzute se pot opri instalaţiile în cariere, nu cred însă că va fi cazul”, a mai spus acesta.

loading...
Loading...

Citește și

Sentință ȘOC! Complexul Energetic Oltenia, condamnat de judecătorii din Târgu-Jiu

Magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu au stabilit, ieri, prima sentință în dosarul de ucidere din culpă întocmit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.