vineri , 24 februarie 2017 - 1:02

Ce se întâmplă în corp după ce bei cafea

poza-puls

Eşti curioasă cum acţionează cafeaua după ce ai consumat-o? Descoperă ce se întâmplă în corp după ce bei cafea şi care sunt beneficiile acestei băuturi care a cucerit toată lumea!

Iată ce se întâmplă în corp după ce bei cafea!
După 10 minute: Cofeina este absorbită în fluxul sanguin, bătăile inimii sunt mai accelerate şi determină o creştere a tensiunii arteriale.

După 20 de minute: Nivelul de energie creşte, precum şi capacitatea de concentrare se îmbunătăţeşte. Te simţi în stare să rezolvi problemele mai bine decât înainte de a consuma ceaşca cu cafea, scrie eva.ro. De asemenea, starea de oboseală cu care te trezeşti începe să dispară.

După 30 de minute: Corpul produce mai multă adrenalină, lucru care conduce la o vedere mai bună pentru că pupilele se dilată puţin.

După 40 de minute: Nivelul de serotonină începe să crească, îmbunătăţind buna funcţionare a sistemului nervos.

După 4 ore: Creşte nivelul de energie şi se accelerează arderea grăsimilor. De asemenea, cofeina stimulează formarea acidului în stomac pe care unele persoane îl pot resimţi mai deranjant.

După 6 ore: Cofeina are un efect diuretic, iar odată cu apa, corpul va pierde şi o parte din vitamine şi minerale. Acest lucru disturbă modul în care corpul metabolizează calciul.

loading...

Citește și

Top 5 greşeli pe care le fac utilizatorii de Smartphone

Iubitorii de telefoane mobile nu au cum să nu-şi treacă în “portofoliu” ultimele apariţii pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.