Ce se întâmplă în corp după ce bei cafea

poza-puls

Eşti curioasă cum acţionează cafeaua după ce ai consumat-o? Descoperă ce se întâmplă în corp după ce bei cafea şi care sunt beneficiile acestei băuturi care a cucerit toată lumea!

Iată ce se întâmplă în corp după ce bei cafea!
După 10 minute: Cofeina este absorbită în fluxul sanguin, bătăile inimii sunt mai accelerate şi determină o creştere a tensiunii arteriale.

După 20 de minute: Nivelul de energie creşte, precum şi capacitatea de concentrare se îmbunătăţeşte. Te simţi în stare să rezolvi problemele mai bine decât înainte de a consuma ceaşca cu cafea, scrie eva.ro. De asemenea, starea de oboseală cu care te trezeşti începe să dispară.

După 30 de minute: Corpul produce mai multă adrenalină, lucru care conduce la o vedere mai bună pentru că pupilele se dilată puţin.

După 40 de minute: Nivelul de serotonină începe să crească, îmbunătăţind buna funcţionare a sistemului nervos.

După 4 ore: Creşte nivelul de energie şi se accelerează arderea grăsimilor. De asemenea, cofeina stimulează formarea acidului în stomac pe care unele persoane îl pot resimţi mai deranjant.

După 6 ore: Cofeina are un efect diuretic, iar odată cu apa, corpul va pierde şi o parte din vitamine şi minerale. Acest lucru disturbă modul în care corpul metabolizează calciul.

loading...

Citește și

Cum să alegi carnea de miel proaspătă și dulce

Carnea de miel face parte din tradiția de Paște și nu lipsește de pe masa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.