Ce simţi când ai orgasme multiple

trc

Când ai primele orgasme multiple, experimentezi începutul unei seri normale de orgasm şi ejaculare. Ai aceeaşi senzaţie în creier ca atunci când şti că eşti pe punctul de a avea orgasm/ejacula.
Ai aceeaşi senzaţie te tensiune undeva la baza penisului. Şi apoi nimic, fiindcă orgasmul se opreşte aici şi ejacularea nu mai are loc. Descris astfel, nu pare prea grozav, dar când ai al doilea orgasm, senzaţia din creier durează cu câteva secunde mai mult şi tot aşa şi senzaţia din regiunea inghinală.
La al treilea orgasm, senzaţia devine şi mai puternică. Într-un final, fiecare dintre aceste orgasme parţiale îţi inundă creierul cu substanţe chimice care îţi induc o stare de delir. Senzaţiile iniţiale sunt mult mai slabe decât un orgasm sau o ejaculare, senzaţiile finale depăşesc cu mult orgasmul/ejacularea.
„După ce ai făcut dragoste, nu eşti somnoros, nu eşti mort de oboseală şi te simţi satisfăcut. Te simţi şi schimbat. Urmează o stare aproape mistică şi prelungită de satisfacţie.. Te simţi foarte apropiat de parteneră, fizic şi emoţional, iar aceste sentimente persistă.. Dacă faci sex la puţin timp după aceea, această stare magică de graţie va rămâne’, a spus Paul Jenner în cartea sa „Sex ca la carte”.

Loading...

Citește și

Poziţii pentru sex gălăgios, pentru a avea parte de o noapte incendiară

Pentru a avea parte de o noapte incendiară trebuie să puneţi în practică poziţii pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *