Ce spune BOZA despre noi CONCEDIERI în CEO, în 2018!


Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, nu crede că, la anul, vor fi disponibilizați din nou mineri și energeticieni.

Sorin Boza este optimist în ceea ce privește viitorul companiei miniere. Crede că va merge bine și-n următorii patru –cinci ani. Managerul CE Oltenia speră ca, la anul, colosul energetic să funcționeze cu același număr de angajați ca anul acesta. Decizia privind o nouă serie de concedieri va fi luată însă de Adunarea Generală a Acționarilor. În acest moment, există un plan de concedieri aprobat, care prevede ca, în 2018, să părăsească CEO un număr de 800 de persoane care se apropie de vârsta de pensionare.

 

“În anul 2018, în proporție de 95%, nu cred că se vor face concedieri. Nu am certitudinea că nu se vor face pentru că decizia aceasta nu-mi aparține mie, aparține celor din AGA. Sistemul energetic național nu va putea merge într-o altă direcție decât cea în care merge astăzi, însemnând că, și la anul, vom avea aceeași situație cu același număr de salariați. Tehnic, Transelectrica, prin instalațiile noastre de transport energie, nu poate importa mai mult de 1500 de MW/h. Încă sunt la nivel de discuție investițiile privind grupurilor 3 și 4 de la Cernavodă. Și noi suntem la nivel de discuții în ceea ce privește grupul chinezilor de la Rovinari, dar sunt discuții. Din momentul în care se va săpa prima lopată de pământ și va începe lucrarea, vor mai trece 2-3 ani până va porni acest grup”, a declarat Sorin Boza.

loading...
Loading...

Citește și

Firmele de apartament abonate la cărbunele CEO încarcă zilnic de la carierele din Motru! Cota, 25t/ mașină

De două săptămâni, în plină criză a cărbunelui, câteva firme de apartament cumpără de zor …

Un comentariu

  1. Mai bozo, tu sti unde se affla CEO in ceea ce priveste personalul? Sunt zone in productie unde n-ai personal si sunt zone la varf cu personal fara obiectul muncii! Vrei sa ti le spun? Le stii foarte bine ca tu ai creat locuri caldute , bine platite , pentru specilistii de partid! Sa-ti ie rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.