Ce spune Cârciumaru despre DEMISIE

florin-carciumaru04

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a clarificat lucrurile cu privire la plecarea sa din partid. Acesta a declarat că va pleca doar în cazul în care constată că nu mai este susţinut de colegi.
Cârciumaru a declarat că a fost supărat pe primarii care îl susţin pe Iordache atunci când a vorbit în presă despre o plecare din fruntea partidului, însă, după ce a discutat cu colegii, a realizat că nu este cazul să facă acel pas. Liderul PSD Gorj a precizat că nu va da satisfacţie răuvoitorilor care îşi doresc să dezbine partidul şi nu va pleca din funcţia de conducerea a organizaţiei. „Nu vreau să plec. Nu sunt supărat. Faţă de cele întâmplate vreau să spun că fac parte din viaţa unui partid, din activitatea noastră. Sunt lucruri inerente. Dacă am fost supărat, este normal că eşti supărat, dacă ţi se întâmplă ce mi s-a întâmplat mie, dar am constatat că a fost o lipsă de comunicare dintr-o parte şi din alta, iar lucrurile nu stau chiar aşa. Eu am declarat că, în cazul în care constat că nu mai sunt dorit în partid, eu oricând pot să fac un pas lateral. Însă, din discuţiile pe care le-am avut cu colegii din partid, am realizat că lucrurile nu stau aşa şi vom rămâne în continuare o echipă unită. Noi, prin unitate, am câştigat de-a lungul anilor. A fost o primă constatare a mea, fără să mă documentez cum trebuie. După ce m-am documentat, am constatat că sunt foarte mulţi răuvoitori care vor să dezbine unitatea partidului şi încă o dată s-a demonstrat că în partid este unitate”, a declarat Florin Cârciumaru.

Călinoiu: „Echipa este unită”

Preşedintele executiv al partidului, Ion Călinoiu, a declarat că orice probleme care apar în interiorul partidului vor fi rezolvate, iar unitatea va continua să dăinuie în PSD Gorj. „Echipa este unită, iar tandemul Florin Cârciumaru – preşedinţii organizaţiilor teritoriale sunt o echipă unită şi ia măsurile cele mai bune încât toate disfuncţionalităţile care apar vor fi remediate rapid”, a spus Călinoiu.

Florescu: „Domnul Călinoiu trebuie să fie alături de domnul Florin Cârciumaru”

Vicepreşedintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, este convins că Ion Călinoiu va fi alături de Cârciumaru. „Discuţii despre plecarea domnului Cârciumaru nu au fost în interiorul partidului. Vreau să spun că domnul Cârciumaru are susţinerea organizaţiei în mare majoritate, dacă nu totală. Nu ştiu dacă domnul Călinoiu este de partea primarilor. Eu cred că domnul Călinoiu trebuie să fie alături de domnul Florin Cârciumaru, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată când organizaţia a trecut prin situaţii mai puţin fericite şi sunt convins că aşa va fi. Am convingerea că domnul Călinoiu, prin experienţa şi flerul politic pe care îl are, va rămâne alături de Florin Cârciumaru. Toţi avem nevoie de susţinerea primarilor, dar asta nu înseamnă că există o dictatură a primarilor PSD. Aceste opinii vor fi discutate în Comitetul Executiv Judeţean”, a declarat Ciprian Florescu.
loading...
Loading...

Citește și

Guvernul confiscă banii celor din străinătate dacă nu sunt „justificaţi”

Guvernul a adoptat hotărârea prin care se confiscă banii nejustificați ai celor din străinătate. Senatorul …

Un comentariu

  1. MPrezicmafiaatorul

    Javra de Calinoiu musca pe furiș !Opera cu primari este a lui Calinoiu pentru al pune pe Iordache ,ca de cu acesta fura si trunghiaza licitați !Se apropie si sfârșitul politic al acestei Lichele ,care a făcut mare rău Gorjului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.