Ce spune Cârciumaru despre finanţarea Pandurilor

club-pandurii

Petre Grigoraş va fi noul antrenor al echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Venirea acestuia a fost confirmată de Florin Cârciumaru. Edilul speră ca CEO să susţină în continuare sportul gorjean. Acesta a declarat că, din punct de vedere administrativ, clubul sportiv este într-o direcţie bună, singurul lucru care ar mai fi de rezolvat rămânând problema finanţării.

Cârciumaru a afirmat că o să insiste în continuare la ministrul Energiei pentru a susţine, financiar, sportul, fiind convins că se va rezolva şi această problemă. „Din punct de vedere administrativ putem spune că lucrurile au intrat pe un făgaş normal, prin numirea lui Grigoraş ca antrenor. În sensul că, la ora actuală, echipa are antrenor principal, are un staff tehnic, are conducere administrativă şi în perioada următoare preşedintele clubului se va ocupa şi de completarea lotului. Din acest punct de vedere suntem pe un drum bun. Urmează ca şi partea financiară să o rezolvăm. Trebuie să insistăm să discutăm cu actuala conducere a complexului, dar mai mult, trebuie să discutăm la nivel de ministru, de Consiliu de Supraveghere pentru că lucrurile acolo sunt stopate în ceea ce priveşte finanţarea activităţii sportive din Gorj”, a declarat Florin Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

Ai cumpărat ASTA din LIDL? Conține SALMONELLA!

Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH recheamă preventiv produsul ”Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g”, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *