Ce spune despre relația voastră poziția în care dormiți

trc

Cu siguranță ai observat că tu și partenerul tău aveți anumite poziții favorite în care dormiți. Chiar dacă pare la prima vedere lipsit de importanță, de fapt limbajul trupului spune foarte multe, chiar și în timpul somnului.

Iată ce spune despre relația voastră poziția în care dormiți cel mai des:

Față în față, îmbrățișați
Este poziția pe care o adoptă adesea cei aflați la începutul relației, în etapa în care sunt foarte îndrăgostiți. Semnifică dorința și o atracție sexuală puternică.

La distanță
O poziție de somn în care se păstrează o distanță mare între cei doi parteneri semnifică și o distanțare emoțională între ei. De asemenea, temperaturile ridicate sau oboseala accentuată mai pot fi motivele unei astfel de poziții de somn.

Spate în spate, lipiți
Această poziție de somn arată că între cei doi parteneri există un tip de intimitate relaxată. Vor să se simtă unul pe celălalt, dar sunt suficient de independenți încât să se orienteze fiecare în poziția opusă.

Spate în spate, separați
Este o poziție similară cu cea de mai sus, dar partenerii arată și mai multă independență. Este o poziție comună pentru cuplurile vechi.

Lingurița, femeia îmbrățișată
În cazul acestei poziții, bărbatul este cel care își îmbrățișează partenera, printr-un gest care îi inspiră acesteia protecție și siguranță. E o poziție întâlnită cel mai des în cazul relațiilor în care bărbatul își asumă rolul de protector.

Lingurița, bărbatul îmbrățișat
Această poziție de somn indică faptul că femeia este cea care și-a asumat rolul de protector în relație.

Spațiul inegal
O astfel de poziție, în care unul dintre parteneri ocupă mult spațiu, fără să ia în considerare nevoile celuilalt, indică faptul că relația este dezechilibrată. Unul dintre parteneri are nevoie de intimitate, iar celălalt nu i-o poate oferi.  De asemenea, partenerul care ocupă mai mult spațiu este cel dominant în relație, iar cel care are mai puțin spațiu are de obicei rolul secundar.

Față în față
Acest tip de poziție de somn arată că în relație există o foarte bună comunicare și o apropiere deosebită. Acești parteneri își vorbesc de obicei înainte de a adormi.

Loading...

Citește și

Cât de mult contează grosimea penisului?

Pentru bărbaţi ştim cât de importantă este lungimea şi grosimea penisului. Cei mai mulţi dintre …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *