joi , 23 noiembrie 2017 - 11:16

Ce spune Dian despre COLABORAREA cu SECURITATEA

dian-p

Senatorul Alianței Liberalilor și Democraților le răspunde adversarilor politici, care, în ultima vreme, vorbesc, în spațiul public, despre trecutul său.

Nici nu a început bine campania electorală, că deja în presa locală au apărut diverse lucruri despre candidații la parlamentare. Despre Dian Popescu s-a scris că, în iunie 1989, pe când avea 21 de ani şi era student la Institutul de Petrol şi Gaze Ploieşti, ar fi semnat angajamentul cu fosta Securitate, însușindu-și numele conspirativ MARIUS. CNSAS a precizat însă că senatorului „nu i se poate atribui calitatea de lucrător sau colaborator al Securităţii, în sensul legii”, ceea ce înseamnă că nu a făcut poliţie politică.”Eu mă mândresc cu trecutul meu. Nu am fost colaborator al securității. CNSAS-ul a făcut verificările acum trei ani de zile, pentru că eram membru al Comisiei de Apărare. Au spus clar, nu există niciun indiciu că am colaborat. Nu-i iau în calcul pe cei care vorbesc despre acest subiect. Acestea sunt lucruri de campanie. Dacă nu ai nimic să spui vizavi de proiecte, de lucruri importante despre județul Gorj, inventezi tot felul de prostii”, a declarat Dian Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

POLITICIAN din Gorj, amenințat cu MOARTEA

O declarație despre care spune că ar fi fost scoasă din context i-a creat probleme …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.