Ce spune MANTA despre preluarea conducerii PREFECTURII Gorj

claudiu-manta

Claudiu Manta este unul dintre numele vehiculate în presa locală în ultimele zile ca posibil prefect de Gorj după formarea noului guvern PSD –ALDE.

Liderul tinerilor social-democrați gorjeni susține că, până în prezent, nu a primit nicio propunere din partea șefilor PSD Gorj pentru a prelua postul de prefect de Gorj. Claudiu Manta pare că înclină mai mult spre o carieră politică. ”Deocamdată, nu am primit nicio propunere în acest sens. Cred că sunt foarte mulți oameni pregătiți în PSD care să preia această funcție. Nu am avut nicio discuție cu domnul Florin Cârciumaru pe această temă. Dumnealui este la București pentru preluarea mandatului de senator și în cadrul PSD nu a existat o asemenea discuție pentru că nici nu-și avea rostul. Din moment ce nu avem guvern măcar investit, discuția este prematură. Cred că aș face față unei asemenea funcții, pentru că, zic eu, am ceva experiență în domeniul administrativ, în domeniul legislativ. Partea mai puțin plăcută este că ar trebui să renunț la politic, să demisionez din Partidul Social Democrat și cel puțin, în următoarea perioadă, intenția mea ar fi legată totuși de o carieră politică în cadrul PSD”, a precizat Claudiu Manta.

loading...
Loading...

Citește și

Dezbatere publică pe bugetul anului 2018 al Primăriei Târgu Jiu! Toți târgujienii sunt INVITAȚI! Vezi aici când vor avea loc dezbaterile pentru zona TA!

Toți locuitorii orașului Târgu Jiu sunt invitați de către primarul municipiului să participe la dezbaterile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.