joi , 21 septembrie 2017 - 15:14

Ce spune Pigui despre Cosmin Popescu

Cosmin-PiguiPrimarul de la Peştişani, Cosmin Pigui, a vorbit despre plecarea lui Ion Călinoiu de la conducerea Consiliului Judeţean Gorj. Acesta a precizat că Ion Călinoiu şi-a manifestat dorinţa de a pleca din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean încă de anul trecut. 

În ceea-l ce priveşte pe Cosmin Popescu, cel care îi va lua locul lui Ion Călinoiu, Pigui a precizat că îl apreciază foarte mult. „Este alegerea dumnealui. Probabil şi-a făcut o strategie. Încă nu am discutat cu dumnealui, urmează să purtăm un dialog în acest sens. Dumnealui spunea, de mai bine de un an, că nu-şi mai doreşte această funcţie şi că vrea să întinerească echipa PSD la consiliu. Eu îl agreez pe Cosmin Popescu. Este un tânăr cu perspectivă şi cu foarte mare experienţă. A sprijinit foarte mult primarii din judeţul Gorj, fără a ţine cont de culoarea politică”, a declarat Cosmin Pigui, primarul de la Peştişani.

loading...

Citește și

Deputatul Văcaru, dezamăgit de unul dintre șefii PSD Gorj. Vezi de ce i-a atras atenția lui Cârciumaru!

Deputatul Alin Văcaru a declarat, joi, la un post local de televiziune, că este foarte …

5 comentarii

  1. Si cine-i Pigui asta ?

  2. Alinutza, daca tot ai ars benzina pana la Pestisani, nu-l intrbai si despre „agreerea” doamneii Clinton? Si cum „agreaza” sansele lui Hollande la urmatoarele alegeri! Pigui, esti primar la tara! Asfalt, canalizare,apa , gunoi! Ca de-aiai te platesc oamenii, ei se duc la munca, platesc inpozite si te-au delegat pe tine sa te ocupi de administratia comunei! Ai timp sa votezi la Consiliul Judetean o data la 4 ani! Esti angajatul comunei , nu patronul comunei! Puneti dracului mana sa faceti ce v-ati angajat nu sa va plimbati si sa va declarati sustinerile! Votezi tu pentru alegerea președintelui CJ? Auzi braul: „Probabil!!!!! si-a fact o strategie”??!!!? Cam cat, probabil! Si daca nu si-a facut? A avut vreunul timp de 26 de ani vreo strategie?Du-ti grija ta, cum vei fi ” agreeat” peste 4 ani!!!

  3. Erata: doamnei cu un i, impozite! Tastatura si dioptriile!

  4. Dl Pigui, daca tot a fost gazetar, putea sa evite tripla repetitie a „dumnealui”. Nu-l cunosc dar dupa exprimare, atitudine, infatisare si preocupari sunt sigur ca nu e tocmai cel mai potrivit om pentru a conduce o primarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.