Ce spune Pigui despre Cosmin Popescu

Cosmin-PiguiPrimarul de la Peştişani, Cosmin Pigui, a vorbit despre plecarea lui Ion Călinoiu de la conducerea Consiliului Judeţean Gorj. Acesta a precizat că Ion Călinoiu şi-a manifestat dorinţa de a pleca din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean încă de anul trecut. 

În ceea-l ce priveşte pe Cosmin Popescu, cel care îi va lua locul lui Ion Călinoiu, Pigui a precizat că îl apreciază foarte mult. „Este alegerea dumnealui. Probabil şi-a făcut o strategie. Încă nu am discutat cu dumnealui, urmează să purtăm un dialog în acest sens. Dumnealui spunea, de mai bine de un an, că nu-şi mai doreşte această funcţie şi că vrea să întinerească echipa PSD la consiliu. Eu îl agreez pe Cosmin Popescu. Este un tânăr cu perspectivă şi cu foarte mare experienţă. A sprijinit foarte mult primarii din judeţul Gorj, fără a ţine cont de culoarea politică”, a declarat Cosmin Pigui, primarul de la Peştişani.

loading...
Loading...

Citește și

DNA, nou DOSAR liderului PNL pentru Transalpina!

Bucuria lui Ludovic Orban după hotărârea de achitare nu ar putea să ţină mult. DNA …

5 comentarii

  1. Si cine-i Pigui asta ?

  2. Alinutza, daca tot ai ars benzina pana la Pestisani, nu-l intrbai si despre „agreerea” doamneii Clinton? Si cum „agreaza” sansele lui Hollande la urmatoarele alegeri! Pigui, esti primar la tara! Asfalt, canalizare,apa , gunoi! Ca de-aiai te platesc oamenii, ei se duc la munca, platesc inpozite si te-au delegat pe tine sa te ocupi de administratia comunei! Ai timp sa votezi la Consiliul Judetean o data la 4 ani! Esti angajatul comunei , nu patronul comunei! Puneti dracului mana sa faceti ce v-ati angajat nu sa va plimbati si sa va declarati sustinerile! Votezi tu pentru alegerea președintelui CJ? Auzi braul: „Probabil!!!!! si-a fact o strategie”??!!!? Cam cat, probabil! Si daca nu si-a facut? A avut vreunul timp de 26 de ani vreo strategie?Du-ti grija ta, cum vei fi ” agreeat” peste 4 ani!!!

  3. Erata: doamnei cu un i, impozite! Tastatura si dioptriile!

  4. Dl Pigui, daca tot a fost gazetar, putea sa evite tripla repetitie a „dumnealui”. Nu-l cunosc dar dupa exprimare, atitudine, infatisare si preocupari sunt sigur ca nu e tocmai cel mai potrivit om pentru a conduce o primarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *