sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 23:08

Ce spune Ponta despre plecarea din PSD: Să vedem cât cere PSD la transfer

Victor-Ponta

În ultimele zile au tot apărut zvonuri prin presă potrivit cărora fostul premier Victor Ponta ar pleca din PSD către PRU. Pentru a lămuri lucrurile, Ponta a lăsat un mesaj pe pagina sa de Facebook unde a comentat în termeni fotbalistici eventuala sa plecare din PSD. 
Deputatul de Gorj a scris că nu este interesat de nicio “echipă” din România, însă nu ar refuza „o ofertă de la o echipă mare din Europa”. “De dimineață Antena 3 mă tot transfera la alt Partid. Am văzut că ieri m-a transferat RTV și acum citesc la un mare „analizator” că de fapt mă mut la Iohannis! Evident că doar nu o să strice știrea și să mă întrebe și pe mine dacă e adevărat sau nu! Așa că o să explic pe înțelesul microbiștilor – eu la altă echipă din țară nu mă prea tentează un transfer. Dar dacă am o ofertă de la o echipă mare din Europa care joacă și în Champions League nu zic nu. Să vedem cât cere PSD la transfer (că doar nu mă dau așa liber de contract)!” a postat vineri Ponta.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Am fost la Deva cu domnul Romanescu. Ne-am pupat, ne-am îmbrățișat…până la Deva și înapoi

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a reafirmat, joi, că liberalii îl susțin pe primarul Marcel …

Un comentariu

  1. MPrezicmafiaatorul

    Transfer la Poarta Alba este cel mai re omandat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.