marți , 25 aprilie 2017 - 1:58

Ce spune Ponta despre plecarea din PSD: Să vedem cât cere PSD la transfer

Victor-Ponta

În ultimele zile au tot apărut zvonuri prin presă potrivit cărora fostul premier Victor Ponta ar pleca din PSD către PRU. Pentru a lămuri lucrurile, Ponta a lăsat un mesaj pe pagina sa de Facebook unde a comentat în termeni fotbalistici eventuala sa plecare din PSD. 
Deputatul de Gorj a scris că nu este interesat de nicio “echipă” din România, însă nu ar refuza „o ofertă de la o echipă mare din Europa”. “De dimineață Antena 3 mă tot transfera la alt Partid. Am văzut că ieri m-a transferat RTV și acum citesc la un mare „analizator” că de fapt mă mut la Iohannis! Evident că doar nu o să strice știrea și să mă întrebe și pe mine dacă e adevărat sau nu! Așa că o să explic pe înțelesul microbiștilor – eu la altă echipă din țară nu mă prea tentează un transfer. Dar dacă am o ofertă de la o echipă mare din Europa care joacă și în Champions League nu zic nu. Să vedem cât cere PSD la transfer (că doar nu mă dau așa liber de contract)!” a postat vineri Ponta.

loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Un comentariu

  1. MPrezicmafiaatorul

    Transfer la Poarta Alba este cel mai re omandat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.