Ce spune Romanescu despre CANDIDATURA la PRIMĂRIE

romanescu

Liderii PNL Gorj au anunțat că președintele organizației municipale va fi desemnat candidat la primăria Târgu-Jiu, în cazul în care Florin Cârciumaru va alege să meargă la Senat.

Marcel Romanescu a fost anunțat, miercuri, oficial, drept candidat la primărie în cazul unor alegeri parțiale la primăria Târgu-Jiu. Președintele organizației municipale nu se vede deja intrat în competiție, mai ales că nu știe dacă Florin Cârciumaru va pleca sau nu la Senat după alegerile parlamentare. „Primul pas trebuie să-l facă domnul Florin Cârciumaru, nu depinde de PNL și eu nu aș vrea să pic în păcatul celălalt. Adică, prima dată nu am fost propus de colegii mei, acum, mă anunț candidat și domnul Cârciumaru rămâne primarul municipiului. Sunt un om corect și îmi văd de treaba mea. Am învățat din propriile mele greșeli și nu vreau să mai păcătuiesc. Eu sunt fericit că în această campanie se va folosi și numele Marcel Romanescu. În condițiile în care domnul Cârciumaru își respectă cuvântul și declarațiile date, că va pleca la Senat, atunci vom avea alegeri pentru primărie. În momentul de față, Florin Cârciumaru cu greu poate să iasă din primăria Târgu-Jiu”, a declarat Romanescu.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Guvernul confiscă banii celor din străinătate dacă nu sunt „justificaţi”

Guvernul a adoptat hotărârea prin care se confiscă banii nejustificați ai celor din străinătate. Senatorul …

Un comentariu

  1. E bine ca sunt doi canditati ai PSD-ului in Tg-jiu,unul este oficial si celalalt este trup si suflet numai ca este inscris in PNL si se numeste Marcel Romanescu ! Deci cum am o fi tot PSD-ul va castiga!Rusine domnule Romanescu,ati evoluat din presul de vreme rea a partidului in paiata de forma a partidului,dar stiti vorba aceia,capul plecat sabia nu-l taie…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.