Ce spune Victor Ponta

Pe Facebook, fostul premier Victor Ponta:

Daca esti „Tehnocrat” ai imunitate absoluta – indiferent ce faci si indiferent ce se afla despre tine! Cred ca asta vede deja toata lumea si mai ales asta va conta in votul din 11 Decembrie ( cred ca il pun USR pe lista pe Grigorescu ca e „de dreapta” ca ei😱😱)!

Va rog sa va imaginati ca un ministru din Guvernul „Ponta” avea atata tupeu sa minta ca a obtinut 792.000 lei (aproape 200.000 euro) chirie pentru un site care nu functioneaza?! Era retinut din birou si dus direct lainstanta sa fie arestat! Dar Ministrul Grigorescu isi vede
linistit pana la capat de distrugerea sistemului energetic romanesc (pana importam tot din alte tari)!

Imaginati-va ca unui ministru din Guvernul „Ponta” i se publica in presa numele de informator al Securitatii, data semnarii angajamentului si numarul dosarului de retea? In aceeasi zi se convocau la ora 18 pe Facebook „tinerii anticomunisti” si veneau Mandruta si Clotilde cu megafonul sa ceara sa mearga toti in fata la Palatul Victoria! Dar ministrul Dumitru sta linistit la Minister ca nu cumva sa cerceteze cineva si alte teze de doctorat in afara de Ponta, Oprea si Toba!

Fac precizarea ca datele de mai sus nu sunt venite de la PSD sau Antena 3 – ci sunt in presa care sustine „Sistemul” si „Guvernul Meu”! Dar pana si pentru acestia lucrurile sunt dincolo de limita rusinii!

Aaaa – Daaaa! o sa il sune Dl Iohannis pe telefon sa ii spuna sa isi dea demisia de „onoare” – sau Nu?? Doar Dragnea si Tariceanu trebuie sa isi dea demisia, nu-i asa?

Avem o singura solutie – sa votam in 11 Decembrie CONTRA partidelor care doresc ca asemenea ministri si asemenea practici sa continue si in 2017.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: S-a pensionat plutonierul adjunct de la ISU Gorj!

Cu un imens bagaj de amintiri, cu prietenii de-o viaţă, cu multe realizări şi cu …

3 comentarii

  1. Lasă soluția din 11 decembrie ca stim noi cine este si cel care a salvat sandramaua CE Oltenia de la peire.Stim noi ce a facut Ciurel pentru CEO. A promovat în funcții doar pe cei din grupul lor, ceilalți fiind dati la o parte chiar daca erau mult mai bine pregatiti. Lasă ca stim noi ce a facut dl Ponte si ai lui în timpul guvernării sale. MARE tupeu are. Mi-e sila de politica asta de smecher de Ferentari

  2. dar despre furturile tale nu zici nimic ??? cati prosti crezi ca te vor mai vota la Gorj ??? Ai furat de la CEO impreuna cu nulitatea de sova ? nevasta se odihneste pe mii de eura la Bruxelles ? socru tau poate fi viitor puscarias ? cu ghita vei merge la puscarie ?? lasa-i pe altii…cainele moare de drum lung si prostul moare de grija altuia…

  3. Mai Ponta ,, imunitatea absoluta,, ti o da doar cinstea si corectitudinea . In rest , in cazul tau Dumnezeu cu mila . Ai parvenit in viata si in politica pe cu.rul lui Nastase si al celei de a doua nevasta . Ca un borfaș ai trait ca un borfaș o sa dispari din viata publica .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *