miercuri , 22 noiembrie 2017 - 18:37

Ce SUMĂ a fost repartizată Gorjului pentru alegerile din decembrie

alegeri

Pentru județului Gorj Guvernul a repartizat suma de 358.000 de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare din data de 11 decembrie. Această sumă presupune acoperirea tuturor cheltuielilor legate de alegeri, de la tipărirea buletinelor până la dotarea și funcționare Biroului Electoral de Circumscripție.
“Am primit, în cursul zilei de luni, fila de buget pentru cheltuieli materiale, pentru bunuri şi servicii. Asta înseamnă 358.000 de lei, sumă care presupune acoperirea tuturor cheltuielilor legate de tipărirea buletinelor de vot, dotarea şi funcţionarea Biroului Electoral de Circumscripţie şi pentru pregătirea secţiilor de votare. De asemenea, s-a primit parţial fila de buget pentru cheltuielile cu indemnizaţiile, urmând ca până la alegeri să primim şi restul sumelor. Niciodată nu a fost o problemă cu acoperirea acestor cheltuieli pentru că sunt momente foarte importante în viaţa statului democratic. Suntem în perioada de evaluare şi calculare a necesarului de hârtie pentru tipărirea buletinelor de vot şi pregătirea pachetului de achiziţii pentru achiziţionarea serviciilor de tipărire a buletinelor de vot. Suntem în grafic în ceea ce priveşte pregătirea alegerilor”, a declarant subprefectul Sorin Arjoca.

306.000 persoane cu drept de vot

La nivelul județului sunt aproximativ 306.000 persoane cu drept de vot. Gorjenii vor merge la urne pe data de 11 decembrie pentru a vota aleșii în Parlamentul României. Gorjul are cinci posturi de deputați două de senatori. “Populaţia cu drept de vot este în jur de 305.000-306.000 de persoane. Vor fi tipărite în jur de 660.000 de buletine. Pe algoritmul naţional, Gorjul are cinci posturi de deputaţi şi două de senatori”, a încheiat subprefectul.
loading...
Loading...

Citește și

POLITICIAN din Gorj, amenințat cu MOARTEA

O declarație despre care spune că ar fi fost scoasă din context i-a creat probleme …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.