Ce sumă FABULOASĂ va primi TRUPA care va cânta în Târgu Jiu, pe 1 DECEMBRIE!

lumini-centru08

La sărbătorirea Zilei Naţionale a României care va avea loc în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu vor fi servite 2.100 de porţii de fasole cu cârnaţi, vin fiert şi murături. „Și anul acesta le pregătim surprize târgujienilor care vor petrece ziua de 1 Decembrie acasă, în municipiu. De la ora 16,00, pe scena din Piața Prefecturii vor urca artiștii de la Doina Gorjului, Sebastian Stan va interpreta cântece patriotice, apoi trupa locală Korsar va concerta vreme de o oră. La ora 18,00 un grup de copii va intona imnul României, după care iluminatul festiv va fi aprins de Nicu Covaci de la Trupa Phoenix. După acel moment, vom avea Trupa Phoenix în concert. Pe centrul municipiului Târgu-Jiu va fi organizat în perioada începutului de decembrie și Târgul Meșterilor Populari. (…) Aproximativ 8.000 de euro va costa concertul trupei Phoenix. Pentru masa de 1 decembrie a fost alocată suma de 22.000 lei”, a spus Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Îți place MUZICA? Ansamblul Doina Gorjului are mai multe posturi VACANTE!

Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu, Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă …

3 comentarii

  1. foarte fabuloasa suma, sa fim seriosi.

  2. e tare nea tudor asta, cica ne pregateste surprize din banii nostrii, bravo baieti , ne dati fasole tot din impozitele platite de noi, adica tot noi platim si muzica si fasolea, dar se impauneaza nea adrian tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

  3. Sa te lauzi cand vei da pomeni electorale din banii lui tactu si muma-ta , nu din banii nostri publici , ti-ai dracu de comunisti cocliti si burtanosi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *