duminică , 22 octombrie 2017 - 0:29

Ce trebuia să se întâmple IERI la CE Oltenia!

ceo

De peste o lună se anunță numirea unui nou director la Divizia Energie din cadrul CEO, despre care se presupune că-l va înlocui în această funcție pe interimarul Ionel Ilie, președintele Directoratului.

La fel ca vinerea trecută, când, pe surse ministeriale, se anunța schimbarea iminentă, nici ieri nu s-a întâmplat nimic. Miercuri ar fi fost ziua în care Divizia Energie din CEO ar fi avut un director numit în baza OG109/2011. Pe lista scurtă, tot pe surse ministeriale, aflăm că există două persoane de la CE Hunedoara, o persoană care lucrează „la pâine”, adică în domeniul panificației și ultimii doi, de la CE Oltenia încheie lista de cinci candidați din… nu se știe câți au fost.

loading...
Loading...

Citește și

Comisie Mixtă la CEO, pe tema măririlor salariale aplicate din decembrie! Sindicaliștii amenință cu greva foamei

La Complexul Energetic Oltenia-Direcția Minieră, luni, la ora 15.00, se va întruni Comisia Mixtă Administrație-Sindicate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.