Ce trebuie să faci pentru că sexul anal să fie o experienţă plăcută

sex

Sexul anal reprezintă, pentru multe cupluri, unul dintre subiectele tabu sau cel puţin delicate, care isca discuţii în contradictoriu, controverse sau, dimpotrivă, o reticentă în relaţia de comunicare a celor doi parteneri. Deşi percepţia asupra a cât de indicat, benefic sau comod este acest tip de sex pentru femei, s-a modificat în sensul acceptării, încă există temeri, întrebări şi nelămuriri pe care atât femeile, cât şi bărbaţii le au legate de acest subiect. Totuşi, dacă tu şi iubitul tău vă doriţi să experimentaţi sexul anal, trebuie să ştiţi că poate fi o experienţă interesantă, pe care s-ar putea să vă doriţi să o repetaţi, atât timp cât respectaţi anumite lucruri şi sunteţi bine informaţi asupra a ceea ce implică sexul anal şi care sunt cele mai bune trucuri pentru a te simţi bine.

Află totul despre sexul anal!

Insistaţi pe preludiu
În primul rând, trebuie să ştii că zona anală nu este concepută fiziologic pentru penetrare. De aceea, este foarte important ca muşchii să fie relaxaţi, tu însăţi să fii relaxată şi pregătită pentru această experienţă. În acest sens, o discuţie cu partenerul înainte de momentul actului sexual este mai mult decât necesară, iar preludiul reprezintă un alt aspect foarte important: sexul oral pe care ţi-l poate oferi iubitul tău, stimularea clitoridiana şi cea a zonei anale te vor ajuta să te destinzi şi vei preveni astfel penetrarea dureroasă. De asemenea, dacă iubitul tău stimulează manual atât zona anusului cât şi clitorisul, este recomandat să îşi cureţe mâinile cu şerveţele umede, cu ph neutru, înainte de a face trecerea de la o zonă la alta. poza preludiu sex anal

Folosiţi protecţie
Prezervativul nu trebuie să lipsească din acest scenariu erotic, indiferent dacă aveţi încredere unul în celălalt, ştiţi că nu sunteţi bolnavi sau iubitul tău are reţineri în a folosi acest gen de contracepţie. Chiar dacă amândoi aveţi o igienă impecabilă, prin penetrare şi prin mişcările efectuate de partener, bacteriile se vor răspândi atât în întreaga ta zona genitală, cât şi în cea a iubitului tău. În plus, aveţi grijă să nu folosiţi acelaşi prezervativ atât pentru sexul anal, cât şi pentru penetrarea vaginală, deoarece acest lucru îţi va afecta în mod grav sănătatea aparatului genital.

Aveţi grijă la igienă, însă nu exageraţi
Emoţiile şi teamă de a nu întâmpina o situaţie jenantă şi „murdară” vă pot determina să faceţi mai multe duşuri înainte de a face sex anal sau de a folosi diverse produse pentru igiena intimă. Zona din jurul şi din interiorul anusului este foarte sensibilă şi de aceea duşurile repetate la intervale scurte sau contactul cu diverşi agenţi din produsele de igienă te pot irita şi chiar pot cauza leziuni ale pereţilor sfincterului interior, care se vor agrava odată cu mişcările de frecare. Este de ajuns să faceţi un duş călduţ înainte de contactul sexual.

Folosiţi lubrifiant
Aşa cum am mai spus, anusul nu este „proiectat” pentru a putea fi penetrat la fel de uşor că vaginul şi nu prezintă lubrifianţi naturali, aşa cum este în cazul pereţilor vaginali. De aceea, folosirea unui lubrifiant din comerţ, special destinat contactelor sexuale, va preveni eventualele dureri pe care le poţi avea şi va uşura penetrarea, fapt ce îţi va garanta plăcere deplină. Folosiţi lubrifiant din belşug şi reînnoiţi stratul de câte ori este nevoie, în timpul partidei.

Atenţie la penetrare
Oricât de bine v-aţi simţi tu sau iubitul tău, ceea ce este foarte probabil, deoarece şi sexul anal „făcut ca la carte” te poate aduce la orgasm, iubitul tău trebuie să aibă grijă la adâncimea penetrării, la ritm şi la viteză. Din acest motiv, nu este recomandat să insiste doar pe penetrarea propriu-zisă, ci să varieze cu stimularea manuală şi chiar cu cea clitoridiana. În acest fel, te vei simţi minunat, te vei putea relaxa, iar partida voastră de sex va avea un final fericit pentru amândoi.

Ai grijă la ce mănânci
Nu e un sfat de dietă, ci este o recomandare care îţi va garanta o partidă de sex anal reuşită, fără dureri şi situaţii delicate. Pentru a avea o digestie bună şi a evita balonarea, este recomandat să nu mănânci cu şase ore înainte de actul sexual, să consumi măcar cu 12 ore înainte alimente bogate în fibre şi să eviţi grăsimile şi produsele de tip fast food.

Interzis în sarcină
Indiferent de lună în care eşti însărcinată, nu este recomandat să experimentezi sexul anal, din două mari motive. În primul rând, oricât de atenţi aţi fi la igiena şi la schimbatul prezervativelor, în timpul sexului anal enterobacteriile care se găsesc în anus pot ajunge în vagin şi îţi pot provoca infecţii. Şi cine şi-ar dori o infecţie vaginală tocmai în perioada sarcinii? În al doilea rând, în special în ultimul trimestru de sarcină şi în cazul în care porţi o sarcină grea sau multiplă, probabilitatea ca hemoroizii să apară este destul de mare. În acest caz sexul anal mai mult ţi-ar provoca dureri decât plăcere, ba chiar ţi-ar putea înrăutăţi starea de sănătate.
Aşadar, dacă tu şi iubitul tău vreţi să vă condimentaţi momentele intime cu partide de sex anal, aşteptaţi până după sarcina şi între timp bucuraţi-vă de poziţiile sexuale ideale pentru perioada sarcinii.

Loading...

Citește și

Atingeri care le excită pe femei

În timpul sexului bărbații trebuie să aibă în vedere că explorarea corpului partenerei este primul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.