duminică , 22 octombrie 2017 - 0:26

Ce trebuie să întocmească Divizia Financiară a CE Oltenia!

ceo

Cei şapte membri ai Consiliului de Supraveghere a CE Oltenia au declinat cererea liderilor de sindicat care s-a referit, vineri, la publicarea cheltuielilor pe care CEO le suportă pentru fiecare director din conducerea executivă în parte.

Liderul de sindicat Gabriel Căldăruşe a declarat: „Am solicitat CS-ului publicarea tuturor cheltuielilor de salarizare, pentru parcul auto de care beneficiază Directoratul companiei, cheltuielile cu diurnele de deplasare a şefilor CEO, de cazare, etc… Supraveghetorii ne-au spus că este atribuţia Diviziei Financiare, condusă de directorul Laurenţiu Ciobotărică, să facă o astfel de situaţie şi care să ne fie prezentată. Aşteptăm…”, a mai spus sindicalistul.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Comisie Mixtă la CEO, pe tema măririlor salariale aplicate din decembrie! Sindicaliștii amenință cu greva foamei

La Complexul Energetic Oltenia-Direcția Minieră, luni, la ora 15.00, se va întruni Comisia Mixtă Administrație-Sindicate …

Un comentariu

  1. Curios! dar bine sa dea socoteala, insa ma intreb de ce nu au facut nimic pana in 2012, cand ei luau delegatii de la administratie sa faca sedintele de alegeri la mare, la Predeal, la Felix, aveau la dispozitie masinii, plecau in schim de experenta in toata Europa, prin unele tari din Asia in special in China

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.