duminică , 22 octombrie 2017 - 22:20

Ce va face un membru CS al CEO, AZI!

caldaruse02-cmk

În urma discuţiilor membrilor Consiliului de Supraveghere cu liderii de sindicat din companie, unul dintre supraveghetori va merge la ministrul Energiei. Acesta va încerca să-l convingă pe ministru să mandateze AGA.

Preşedintele SME Oltenia, Gabriel Căldăruşe, a precizat: „Unul din membrii CS, Dan Codescu, va merge mâine (azi, n.red.) la ministrul Grigorescu pe a-l lămuri pe acesta de necesitatea întrunirii acţionarilor, în vederea aprobării rectificării de buget de care depind salariile celor peste 15.000 de angajaţi ai companiei. Mai ales că, de la minister, bugetul cu rectificarea pozitivă trimisă de aici s-a întors înapoi fără nicio explicaţie. Ministrul trebuie să dea mandat AGA care să aprobe rectificarea pozitivă a fondului de salarii. Agenda ministrului e foarte încărcată, după cum a transmis acesta. Cât de încărcată să fie, mă întreb, dacă e vorba doar de o semnătură pe care să o dea ca AGA să fie mandatată… În loc să posteze pe facebook, ar fi bine ca domnul ministru să facă ce scrie în fişa postului”, a mai spus liderul.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Comisie Mixtă la CEO, pe tema măririlor salariale aplicate din decembrie! Sindicaliștii amenință cu greva foamei

La Complexul Energetic Oltenia-Direcția Minieră, luni, la ora 15.00, se va întruni Comisia Mixtă Administrație-Sindicate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.