miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:25

Ce veți găsi ASTĂZI în benzinării!

Preţurile la carburanţi au crescut puternic, peste pragul de 5,1 lei/litru. România a ajuns liderul zonei la scumpiriCarburanţii s-au scumpit semnificativ în ultima perioadă, din cauza cotaţiilor produselor petroliere. Totuşi, scumpirile de la noi sunt cu mult peste cele operate în ţările din jur şi chiar peste media europeană.

Preţurile la carburanţi au crescut semnificativ în ultimele două săptămâni la staţiile din România, şi nici măcar la benzinăriile care aveau, în mod tradiţional, cele mai mici preţuri, nu mai găsiţi carburanţi mai ieftini de 5 lei pe litru.
La staţia OMV Petrom (liderul pieţei de distribuţie a carburanţilor din România), de pe Şoseaua Alexandriei din Bucureşti, care era cea mai ieftină din oraş, benzina standard costa ieri 5,11 lei litrul, iar motorina standard 5,08 lei litruECONOMICA.net

loading...
Loading...

Citește și

I-a FURAT POARTA vecinului!

La data de 16 septembrie a.c., Secţia 8 Poliţie Rurală Stoina a fost sesizată de …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.