Ce vrea să le facă Bugă contracandidaților săi din Gorj, ÎN DIRECT!

Astăzi am trimis o invitaţie principalilor mei contracandidaţi pentru a participa toţi la o dezbatere electorală. Sper să dea curs invitaţiei mele domnii Victor Ponta, Dan Vîlceanu, Dian Popescu, Gheorghe Leşu Daviţoiu, Florin Cârciumaru, Tudor Barbu, Scarlat Iriza şi Ion Săvoiu pentru că mi se pare de bun simţ să participăm la o discuţie, pe larg, în interesul cetăţenilor pe care dorim să îi reprezentăm în Parlamentul României. Consider că vremea emisiunilor regizate ar trebui să apună, iar oamenii să poată analiza corect şi deliberat prestaţia noastră într-o dezbatere reală, spune Robert Bugă, candidat PRU la alegerile parlamentare.

buga

Loading...

Citește și

S-a SPÂNZURAT în pușcăria din Târgu Jiu!

Un deținut a fost găsit spânzurat în cameră în închisoarea din Târgu Jiu. Bărbatul avea …

4 comentarii

  1. Fugi mai pu lifrici si te culca .Vezi ca ai muci la nas si cas la cur . Sau invers .

  2. Daca n-am ajuns primar ma face tata parlamentar!

  3. Sunt curios daca DNA ul a verificat de unde are familia Buga milioane de euro sa i arunce in campanii electorale inutile pentru ca asta micu , beizadeaua Buga a fie pus si el undeva intr o functie de bagator de seama si el .Stai mai copile cluburi cu limba la o parte pe banii lui tactu si nu te mai baga in seama prin ziare .

  4. Mai baietas , esti foarte inteligent pe banii lui taticutul insa vezi ca in declaratiile de avere si cele de interese de pe saitul ANI est varza .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *