Cea mai bună metodă de a-i provoca iubitului erecţie

sex13

Este bine cunoscut faptul că cei mai mulţi bărbaţi adoră felaţia. Dacă iubitul tău nu are deja erecţie, cel mai bun mod de a i-o provoca este să-i faci sex oral.

Senzaţia buzelor tale în jurul penisului lui este de obicei de ajuns pentru a provoca erecţie. Un mod perfect de a face sex oral este poziţia „69”. În timp ce el este ocupat să-ţi maseze clitorisul şi vulva cu gura, tu poţi să-i masezi penisul cu buzele şi limba. Poziţia „69” înseamnă că puteţi sta într-o parte, sau tu să fii deasupra, sau el să fie deasupra.

O altă poziţie excelentă este aceea pe care el o poate folosi cu tine: el stă pe spate cu picioarele desfăcute şi tu stai între ele. Astfel, sunteţi amândoi într-o poziţie confortabilă şi poţi să vezi din expresia lui efectul pe care îl provoacă tehnica ta.

Unor bărbaţi le place să ejaculeze în gura iubitelor lor. Pe unele femei le excită acest lucru, pe altele nu le deranjează, iar altele urăsc ideea. Există o mulţime de lucruri pe care le puteţi face în intimitatea dormitorului, insă trebuie să fie de acord şi partenerul de viaţă.

Loading...

Citește și

Sexul pe caniculă. De ce nu e bine să faceți dragoste pe vreme toridă

Vara, temperaturile caniculare sunt greu de suportat de toată lumea. Nu numai că ne afectează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.