Cea mai de SUCCES AFACERISTĂ din Târgu Jiu! Conduce un întreg grup de FIRME și este director editorial al revistei „Business Woman”

laura-ciuhu-(1)

Laura Ciuhu este un om de afaceri de succes, fiind fondatoarea companiilor LARA Business Consulting şi LARA Sistem Solutions, dar şi partenerul asociat al altor societăți, având investiţii în peste cinci domenii diferite.

laura-ciuhu-(4)

Laura Ciuhu este originară din Târgu Jiu și se mândrește cu asta: „A fost o predestinare fericită să vin pe lume la Târgu Jiu, acest orăşel din Subcarpaţii Getici, de unde au pornit Tudor Vladimirescu, Ecaterina Teodoroiu, Constantin Brâncuşi, oameni cu o ambiţie extraordinară, spirite luminoase care prin voinţa şi talentul lor ne-au dat mândria şi forţa de a realiza tot ce ne punem în minte”, apare într-un editorial care a apărut în revista „Business Woman”. La doar 23 de ani, Laura ocupa deja funcţia de director economic în cadrul unei companii româneşti, la 27 de ani a înfiinţat propria firmă „Lara Business Consulting”, care a ajuns rapid pe poziţia a doua, în ierarhia firmelor de profil din România. Acceptând mereu noi provocări, astăzi a ajuns să dezvolte parteneriate cu firme din Germania şi să-şi pregătească extinderea activităţii grupului ei de firme pe piaţa germană. Mai mult, convinsă că rolul unui antreprenor de succes este să împărtăşească şi celorlalţi din experienţa sa, a hotărât să preia şi funcţia de director editorial al revistei Business Woman, scrie site-ul daciccool.ro.

laura-ciuhu-(3)Laura Ciuhu, fondatoarea companiilor LARA Business Consulting şi LARA Sistem Solutions

Pe pagina personală de facebook a Laurei Ciuhu apare un comunicat de presă în care în care anunță reluarea funcției de de director editorial al revistei Business Woman: „După ce Andreea Marin a decis să renunţe la funcţia de director editorial al revistei Business Woman, aceasta a fost preluată de doamna Laura Ciuhu, antreprenor de succes, fondatoarea companiilor LARA Business Consulting şi LARA Sistem Solutions, dar şi partenerul asociat al altor companii, având investiţii în peste cinci domenii diferite. Cum datoria fiecărui antreprenor responsabil este de a împărtăşi cât mai mult din propria experienţă, de a fi un ghid pentru cei care vor să lupte pentru visele lor, Laura Ciuhu s-a hotărât să-şi asume răspunderea conducerii unei reviste dedicate femeilor care doresc să aibă succes în business, în ciuda tuturor problemelor din mediul de afaceri românesc”, se arată în comunicatul de presă.

Laura: „Astăzi, consider că eu însămi sunt o femeie de succes”

laura-ciuhu-(2)

Laura declara atunci că întâlnirea cu Andreea Marin a reprezentat un „șoc pozitiv de mare intensitate” și că a reușit în viață datorită obiectivelor clare pe care le-a urmat cu atenție. „Cred că în societatea românească lipseşte un elan general, un scop nobil. Iar la baza acestui elan general ar putea sta puterea şi intuiţia femeilor, în special a femeilor de afaceri. Este unul dintre motivele pentru care consider atât de important proiectul revistei Business Woman în piaţa media de la noi.(…) Pentru mine, întâlnirea cu Andreea Marin a reprezentat un şoc pozitiv de mare intensitate, un moment de revelaţie spre o nouă poartă a succesului bine gestionat, a succesului stăpânit cu calm, fără a-l lăsa să te îmbete. Trebuie să înţelegem că obiectivele pe care ni le propunem nu au voie să rămână la stadiul de vise. Am reuşit în viaţă pentru că am avut întotdeauna obiective clare pe care le-am urmărit cu atenţie, stabilindu-mi termene şi ţinte precise. Dar şi datorită faptului că am întâlnit oameni care mi-au schimbat viaţa, care mi-au arătat drumul atunci când finalizam o etapă din viaţă şi care m-au ajutat să iau startul pe un nou drum.(…) Astăzi, consider că eu însămi sunt o femeie de succes. Şi, în consecinţă, consider că am, la rândul meu, datoria să împărtăşesc propria mea experienţă celor care se pregătesc să pornească la drum, pe acest drum fascinant şi complicat al afacerilor.(…)”, a declarat Laura Ciuhu imediat, după ce a preluat funcția de director editorial al revistei Business Woman.

laura-ciuhu-si-andreea-marin

Loading...

Citește și

Bordușanu îl atacă pe primarul Romanescu dar îi răspunde Paraschiv!

Secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu, l-a criticat, ieri pe primarul Marcel Romanescu pentru …

Un comentariu

  1. De esdta forma te será más sedncillo elegir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.