luni , 20 noiembrie 2017 - 21:20

Cea mai mare pensie din ţară. Suma este fabuloasă

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28.825 de lei şi este achitat unei persoane din Bucureşti, conform datelor furnizate de Casa Naţională de Pensii Publice, informează agerpres.ro.

 Conform CNPP, acestei pensii de 28.825 de lei i se aplică următoarele reţineri: 5,5% contribuţia de asigurări sociale de sănătate şi 16% cota de impozit. Astfel, după aplicare acestor reţineri, pensia netă a fost de 23.090 de lei.

În ceea ce priveşte cel mai mic cuantum al pensiei, CNPP precizează că în sistemul public de pensii nu există cuantum sub 400 de lei.

Sursa: Dcnews.ro

loading...
Loading...

Citește și

Țara în care locuitorii trebuie să plătească o avere pentru a avea voie să circule cu mașina. De ce nu se opun șoferii

Taxa auto din Singapore e uriașă. Circulația din Singapore a devenit relativ fluidă în comparație …

Un comentariu

  1. panescu mariana

    sa moara cat mai repede hotul care primeste asa pensie ,sa le fie rusine sistemului de pensii,alti romani traiesc de pe o zi pe alta si acest nemernic isi asigura si viitorul nepotilor ciu asa pensie,unde a lucrat acest om in america de primetste asa pensie ,hoooooooooooo,hotilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.