Cea mai sexy MULATRĂ din Târgu Jiu s-a căsătorit în SECRET cu un IMPORTANT patron din oraș

colaj2

Frumoasa mulatră, Danielle, și-a aniversat ieri ziua majoratului. Cu această ocazie, iubitul său, Florin Filip, fiul omului de afaceri Costel Filip zis Mocanu, i-a dăruit frumoasei sale iubite un imens buchet de trandafiri și un tort.

Pe lângă cadourile oferite, Florin i-a transmis prin intermediul paginii personale de facebook și un mesaj în care o numește pe Danielle Cărăușan „soția sa”, fiind posibil ca cei doi sa fie deja căsătoriți. „La mulți ani soția mea frumoasă! Puternica si Frumusețea mea… mereu împreună trecem și am trecut peste toate! Ești tot ce am mai bun mai drag și mai frumos pe lume. De astazi ești majoră și tot ce faci este numai în răspunderea ta! Te iubesc mult Frumusețea mea! Ești tot ce am mai bun”, i-a transmis, pe facebook, Mocanu Jr. iubitei sale, Danielle. Tânăra este elevă în an terminal la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” și se pregătește să susțină examenul de Bacalaureat.

Sunt împreună de aproape doi ani de zile

Danielle Patrice Cărăușan și Forin Filip sunt împreună de aproape doi ani de zile și par a fi extrem de îndrăgostiți. Cei doi își postează aproape zilnic mesaje siropoase pe facebook. „Mulțumesc, iubirea mea!!! Iți mulțumesc pentru că îmi ești alături în fiecare moment, pentru că mă faci fericită și mă faci să mă simt cea mai iubită fata!!!Ești o parte din mine, cea mai minunată persoană din viața mea!!Te iubesc! #sweet18”, i-a transmis Danielle iubitului ei.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

ÎNDRĂGOSTITĂ de țara noastră! O vestită ARTISTĂ din Târgu Jiu își face vacanțele în România: „Promovez și cheltui bani la mine ACASĂ!”

O îndrăgită artistă de muzică populară din Târgu Jiu se declară îndrăgostită de meleagurile românești. …