Cea mai tare facutură la gaze! Consum 0, TOTAL de PLATĂ 9 lei

Un brașovean care a avut consum zero la gaze s-a trezit cu o factură de plată de aproape 9 lei.

Potrivit șefului pentru Protecția Consumatorilor Brașov, furnizorul riscă o amendă de pâna lă 10.000 lei, însă pot fi luate și alte măsuri legale, potrivit transilvania365.ro.

„În vederea evitării unor posibile practici comerciale incorecte ale furnizorilor de utilități, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Centru Brașov (CRPCRC) desfășoară în această perioadă mai multe verificări, în acest domeniu, pentru protejarea consumatorilor ale căror drepturi pot fi prejudiciate. Un exemplu în acest sens ar putea fi modul de facturare al unui furnizor de utilități care, cu toate că precizează că, consumul clientului din luna respectivă este 0 și restanța tot 0, totalul pe care trebuie să-l plătească consumatorul este 8,89 lei”, a precizat Sorin Susanu, șeful CRPCRC Brașov.

loading...

Citește și

Legenda Sfantului Gheorghe. Nimeni nu are voie să doarmă în această zi. Ce puteţi păţi?

Sfântul Mare Mucenic Gheorghe s-a născut în Cappadocia, într-o familie creștină, și a trăit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.