Cei mai NESIMŢIŢI. TOP bandiţi!

mihaela-horvathAm cules câteva din aberaţiile ieşite din gura miniştrilor tehnocraţi. Cam nazişti, nepregătiţi şi proşti uneori, îngâmfaţi şi tupeişti, pe banii mei şi ai tăi! Nu poate să-i tragă nimeni la răspundere fiindcă nimeni nu i-a votat. Sunt nesimţiţi pentru că vor şi pot. Sunt lingăi pe la Bruxelles şi zmei paralei în ţară, cu noi, oamenii de rând trataţi ca sclavii pe plantaţie. Numai că aceşti nesimţiţi sunt plătiţi banditeşte. De fapt, bandidesc de mult. Stau cu popoul lor moale pe sacii de bani strânşi din puţinul nostru de zapciii vremii. Înfricoşător este că în spatele lor stau şefii lor.

Iată ceva din puţul gândirii lor tehnocrate. Anca Paliu Dragu i-a îndemnat pe români să muncească şi pe doi lei, pentru că aşa se practică în alte state: „sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme“. Altul, Gabriel Biriș, secretar de stat Ministerul Finanțelor, îi ironizează, într-un interviu pe românii fără loc de muncă. „Este o prevedere în Codul Fiscal. Timp de șase luni. Cum să trăiești dacă nu ai venituri? Și vorbim de 5,5% din salariul minim brut pe economie. Noi trebuie să înțelegem cu toții că sănătatea costă și asigurarea de sănătate trebuie plătită. S-a plecat de la premisa potrivit căreia CNAS nu poate să susțină 20 de milioane de asigurați cu cinci milioane de plătitori de asigurări de sănătate . Cum poți să zici «am trăit fără nici un venit» timp de șase luni? Ce ai făcut? Ai vânat, ai săpat după rădăcini? Cum ai putut să trăiești șase luni fără să câștigi nimic? Nu cumva vorbim nu de faptul că nu ai câștigat, ci de faptul că nu ai declarat?”. Din scaunul de ministru, Raluca Prună visează la salariul de la Bruxelles. „Stau numai un an, după care mă întorc la Bruxelles din motive lesne de înţeles, se pot vedea şi în declaraţia mea de avere. Înţeleg să vin să fac ce pot eu să fac. Am un mandat de un an, timp în care nu se pot face foarte multe lucruri. Mă simt ca un pompier care trebuie să stingă un foc, că sunt foarte multe urgenţe pe care mă obligă funcţia să le tratez cu prioritate. Nu sunt priorităţile mele, sunt lucruri care trebuiau făcute”. Un fost ministru care a practicat chiar el meseria de doctor să îşi arate dispreţul faţă de societatea românească Patriciu Achimaş-Cadariu. Ăsta a spus că nu merităm acest sistem sanitar. El a susţinut susține că nivelul de performanță al sistemului sanitar depășește cu mult meritele românilor, care ar trebui să muncească mai mult. Mai ieri, fără nicio legătură cu educaţia, ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, a afirmat că nu trebuie să avem educaţia gratuită.

Cum sunt plătiţi ei, oamenii din aparatul guvernamental ca să ne umilească, vedem în Economica.net: Majoritatea salariaţilor din aparatul de lucru al Executivului beneficiază de spor de condiţii vătămătoare. Salariaţii Corpului de Control al Premierului şi cei ai Secretariatului General al Guvernului (SGG) încasează cei mai mulţi bani pentru că lucrează în condiţii vătămătoare. În medie, 406 lei a primit în mai 2016 fiecare dintre cei 54 de salariaţi ai Corpului de Control al Premierului, beneficiari ai acestui spor, în timp ce SGG a plătit, în medie, 404 lei în aprilie 2016 pentru fiecare dintre cei 442 de angajaţi beneficiari ai sporului de condiţii vătămătoare. Cele mai puţine sporuri încasate de angajaţii din aparatul de lucru al Executivului sunt primite de salariaţii Departamentului pentru Lupta Antifraudă şi de cei ai Corpului de Control al Premierului. Aceştia primesc doar spor pentru condiţii vătămătoare şi, când e cazul, li se decontează cheltuielile de deplasare în interes de serviciu în ţară şi străinătate. Cele mai multe sporuri din cadrul aparatului de lucru al Executivului sunt primite de salariaţii Secretariatului General al Guvernului.

P.S. Să nu uităm fondurile externe pe care le primesc unii miniştri şi nici cei aproape 900 de oameni din consiliile de administraţie şi supraveghere, cu salarii LUNARE de până la 140.000 de lei.

loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

5 comentarii

  1. S-a trezit dimineața”superspecialistulgazeteiinpoliticienetgetice”,doamna Horvath,s-ai mănânce pâinea Alinutzelor de la Monden! Ca tare miroase a cancan pe langă insaileala de articol!Eteai dracu de tehnocrati, nu baga ei în seamă presa gorjeană, nu poate Florin sau Ion sau Cosmin să i dea un telefon lui Făget care să o sune pe Horvath care să ne ” sune” pe noi- „Vine Ponta, sigur vine”! Si nici nu se gândesc să dea și ei o limonadă ca de, vin alegerile!Ori a stat prea mult la soare, ori ala care ia dat informații a râs de dumneaei! Tot ce au spus cei citați,e purul adevăr despre starea societății românești! Si stau la guvern pierzând si 95% din venituri, Borc având la Lafarge 20.000 de bc euro lunar si acum plecă acasă cu 1.200! Si apropo, doamna Horvath! Angajații SGG sunt aceiași de pe timpul lui Viorel si au CV aceiași venituri! Ai descoperit apa caldă, ne-ai scos din ignoranță! Jalnică, nu te mai saturi să te faci de râs!

  2. Invata sa scrii corect. Si ineptiile au nevoie de ortograme… Maruse, iar ai o criza?

  3. Jalnic articol,inslventa/falimentul TEAMGUAR v-a bulversat pe toti!Cum zice mai sus, Ion ,nu sunt aceeiasi pe ;a butoane? s-au intors juniorii Calinoiu,Preoteasa etc si nu stim noi? ADRIAN AI CRESTUT, NU M-AI ESTI RADUCU? NU VA VINDECATI VECI! I-a demonteaza tu, punc cu punc , afimatiile lui Ion! ALFABETIZATULE!!!!!

  4. Adisor, pot sa-ti spun Adisor, nu? E scaparea mea, recunosc! Nu am mers fuguta la OSIM sa inregistrez sintagma” specialistulblablabla…” numai ca eu am scris „….inenergie”! Astazi nu am comentat eu, Marus! Sunteti ziaristi si admini, hai? Asa spuneti cand plecati dimineata, mergeti ” la serviciu” ! Eu m minunez zilnic de existența voastra! La cat sunteti de prosti, chiar va respect lupta! Si chiar daca nu dau bani cerșetorilor, nedorind sa hranesc lupii din spatele prestatorilor din prima linie, voi chiar ati beneficia de marinimia mea, daca v-as intalni! Slabe speranțe, nu frecventam aceleasi biblioteci, terase, berarii, la concursurile de bridge nu ati ajuns! Voi insa meritati leul in palma întinsă, chiar sunteti defavorizati de mama-natura! Cum altfel sa fii catalogat ca subalternii lui Calinoiu, Carciumaru,Maioreanu!!!, Aurica Popescu!!!!!, Florescu!!!!!Faget!!!!!Alecu Dragoi, Dian!!!! Si parca nu era deajuns, colegi cu Matei! Frazele voaste balbaite si schioape m-au convins ca articolele postate sunt scrise de niste semidocti si ca gazeta nu are doi -trei redactori cu bacalaureat! Incercarea voastra de spalatori de cadavre politice nu ma afecteaza nicicum! Ma intriga disperarea strigata in fiecare litera” trebuie sa revenim la putereeee” Vax !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.