marți , 21 noiembrie 2017 - 17:46

Cel mai cunoscut FOTOGRAF din Târgu Jiu a publicat o carte în ENGLEZĂ

dadalaux

dadalau1

Unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din Târgu Jiu a tipărit prima sa lucrare în limba engleză. Teodor Dădălău și-a numit lucrarea „Gorj wonderful places”, „ „Gorj, locuri minunate”. „Azi a intrat la tipar prima mea lucrare în limba engleză, având un tiraj de 300 exemplare, albumul apare la editura CJCPCT Gorj. Tipărit la GRAFI PRINT Craiova!”, a scris Teodor Dădălău pe contul personal de facebook, iar, alături, a publicat o imagine cu coperta cărții sale.

dadalau

loading...
Loading...

Citește și

Simpozion la UCB Târgu Jiu

Simpozionul Naţional ”ION POPESCU VITESTI-savant geolog”, organizat de Universitatea ”Constantin Brâncuşi” din Targu-Jiu , Muzeul …

Un comentariu

  1. Domnul asta, care n-are pic de rusine si semneaza textele scrise de altcineva drept note de autor ? Domnul asta care i-a facut alia din Rasova, Diana Fisan, expozitie cu fotografiile lui drept rasplata pentru prestatiile acesteia de la nivelul cearceafului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.