Cel mai TARE PRELUDIU pentru un orgasm nebun!

sexx01

E firesc ca după o zi infernală, atât tu, cât şi iubitul tău să doriţi să vă destindeţi, visând cu ochii deschişi la o escapadă într-un SPA sau la o şedinţă de reflexoterapie.

Din fericire, COSMO a stat de vorbă cu experţi în domeniul masajului şi a strâns cele mai bune tehnici de a-i alinta corpul partenerului, dar şi ponturi despre cum să fii şi tu, la rândul tău, răsfăţata de iubit.
Ingredientele must-have pentru a crea un cadru intim: lumânări parfumate, uleiuri aromate de masaj şi… muuulta răbdare.

PASUL UNU

Printr-un masaj de relaxare trebuie să vrei, în primul rând, să-ţi înviorezi psihic partenerul, dar, până să obţii acest lucru, trebuie să porneşti de la efectele benefice ale stimulării corporale. Înainte să începi să-i aplici traseul de mişcări propriu-zise (învăţăturile chineze mizează în primul rând pe atingeri aplicate pe un anumit traseu, ales pe baza punctelor de energie sau a fluxurilor energetice ale trupului, efectul de relaxare fiind garantat), pregăteşte o baie romantică.
Nu umple cadă cu apă foarte fierbinte – pe lângă faptul că gradele Celsius ridicate deshidratează pielea, îţi conferă şi o senzaţie de ameţeală (dacă vrei musai apă fierbinte, presara sare de mare în cadă, care diminuează senzaţia de moleşeala).
Renunţă la lumina dată de becuri sau neoane şi înşiră lumânări pe lângă cadă – ideea e ca lumina să fie cât mai difuză, pentru a creşte efectul de intimitate. Nu uita să pui pe fundal muzica romantică în surdină. “Contează foarte mult pregătirea ambientală“, confirma Română Elena, maseuza la salonul erotic Altezza.
“Cu cât atmosfera este mai relaxantă, cu atât partenerul se va simţi mai bine. Muzică, lumină, căldură, mirosul au un efect foarte mare în relaxarea unei persoane. Atmosfera este foarte importantă, reprezintă un preludiu pentru că atunci când se începe un masaj, persoana respectivă să fie pe jumătate relaxată”, sfătuieşte Română.

PASUL DOI

Masajul relaxează, dar şi stimulează producţia de hormoni, şi excită simţurile. Aşadar, odată cu încheierea primului pas, condu-ţi iubitul către dormitor şi ocupă-te de mâinile şi picioarele lui. Masează-l cu fermitate, apăsat, dar fără să îi produci durere!
Provoacă-ţi iubitul să ţi se abandoneze complet: “Masează-i pe rând mâinile şi picioarele, inclusiv încheieturile, degetele, spaţiile dintre degete, gleznele, tendonul lui Ahile – în aceste regiuni fiind situate punctele care stimulează organele aparatului genito-urinar”, explica expertul Ivona Untilov, tehnician maseur.
Un alt punct sensibil se afla în centrul palmei, pe care îl poţi presa cu degetul tău mijlociu folosind mişcări circulare. Un mod uşor, dar îndrăzneţ, de a-ţi surprinde plăcut iubitul este “să-i ataci” degetul mare prin stimulare orală. “Senzaţiile se simt în tot corpul, până în creştetul capului“, confirma Ivona. Efectul electrizant va pune stăpânire completă pe trupul său: din punct de vedere reflexologic, degetul mare este corespondentul glandelor pineala şi pituitara.
“Glanda pituitară se afla proiectată în mijlocul perniţei degetului mare şi are rolul de a armoniza pe plan fizic răspunsul sexual, iar glanda pineală, aflată puţin mai sus şi la dreaptă faţă de primul punct, armonizează pe plan emoţional actul erotic”, detaliază specialistul.
Masează punctele respective folosind mişcări circulare ale degetului mare de la fiecare mână, timp de câteva minute.

PASUL TREI

sexx02Masajul facial este foarte benefic, având efect tonifiant şi relaxant pentru că acţionează direct asupra muşchilor fetei. În plus, nu numai că decongestionează fata, ci, în cazul bărbaţilor, ajuta la problemele de ejaculare precoce, iar în cel al femeilor, la atingerea orgasmului în timpul actului amoros.
Astfel, cu degetele sau palmele, masează-i obrajii, nasul şi fruntea cu mişcări ascendente – de la bărbie înspre frunte, în timp ce tâmplele se răsfăţa prin mişcări circulare. “Se mai poate aplică pe faţă un prosop uscat şi incalzit- un alt mod de destindere a muşchilor fetei”, propune Ivona. Nu uita de urechi, care sunt de asemenea sensibile la atingeri, fiind înţesate de terminaţii nervoase!
Stimulează-le cu vârful limbii, atât în exterior, cât şi în interiorul pavilionului, şi reţine că zona din spatele urechilor e o zonă erogenă puternică, deşi, din păcate, deseori ignorată.

PASUL PATRU

Prin masajul pe care i-l oferi, trebuie să îi încânţi toate simţurile, să laşi endorfinele (substanţe chimice care cresc apetitul sexual) să se elibereze şi să ai grijă, pe rând, de fiecare parte a trupului său.
Uleiurile de masaj aromate sunt importante, deoarece pielea trebuie să fie hidratata şi să alunece uşor, dar şi pentru a induce senzaţii olfactive plăcute. Sporeşte-i excitaţia masându-i delicat zona timusului (adică regiunea central a pieptului), dar şi sfârcurile.
De fapt, stimularea sfârcurilor e un truc valabil pentru ambele sexe în restabilirea apetitului sexual, atunci când acesta se diminuează. “Mameloanele pot fi stimulate în mai multe feluri”, detaliază Ivona, “de exemplu, degetul mare poate mângâia mamelonul în timp ce acesta e susţinut de arătător şi degetul mijlociu.”
ATENŢIE! Intensitatea şi ritmicitatea cu care masezi fiecare zonă a corpului sau poate mări sau diminua starea de relaxare şi excitaţie a acestuia. Astfel, anumite mişcări nu se pot face în toate zonele corpului: “Mişcările mai apăsate în zona coloanei şi a tălpilor relaxează foarte mult, şi fac parte din reflexoterapie, dar în zona pieptului şi a sânilor cele mai indicate sunt mişcările circulare”, sfătuieşte Elena Română.
Alintă-i abdomenul prin mişcări circulare ale mâinilor, iar ombilicul prin stimulare orală!

PASUL CINCI

Şira spinării este împânzita şi ea de terminaţii nervoase şi, deşi pielea de pe spate nu e tocmai cea mai subţire, răspunde foarte… prompt la stimuli! Propune-i partenerului tău să se aşeze pe burtă şi continuă preludiul senzual începând cu zona bazinului, cu mişcări uşoare şi mângâietoare, şi avansând de-a lungul musculaturii coloanei.
Trucul în a-i menţine starea de excitaţie constă exact în masajul spatelui– care trebuie prelungit cât de mult poţi. Variază stilul şi presează-i, de o parte şi de alta a coloanei vertebrale, zona de deasupra osului sacru (vertebra 5 lombara, unde se termină fesele) – responsabilă pentru stimularea organelor sexuale!
Ocupă-te de fese folosindu-ţi coatele, apăsând uşor cu mişcări circulare din interior, către exterior.

PASUL ŞASE

Vrei că pofta pentru sex să-i crească subit? “Presează cu palmele regiunea inghinală pentru a spori apetitul sexual”, dezvăluie maseurul. “Coboară spre perineu şi zona de demarcaţie dintre fese şi picioare, cu mişcări line, senzuale, eventual chiar în ritmul muzicii – muzica orientală de relaxare e cea mai bună alegere”, adăugă Ivona.
Mai mult, nu te sfii să-ţi lubrifiezi palmele îndeajuns pentru că stimularea sexuală să fie făcută prin masaj – de ce nu? – întocmai după tehnicile de masaj practicate în Extremul Orient.
Încearcă uleiul pentru masaj din ingrediente naturale sau o combinaţie de mai multe tipuri de uleiuri parfumate!

INVERSAŢI ROLURILE

După şedinţă specială de masaj pe care i-ai dăruit-o, cu siguranţă că şi tu ţi-ai făcut “încălzirea” . Dar, ţinând cont de faptul că femeile se excită, în general, mai greu decât bărbaţii, propune-i iubitului tău să-şi testeze tehnicile de maseur pe trupul tău… gol. În plus, te pregăteşti cu toate simţurile pentru o partidă de sex memorabilă şi un orgasm garantat.

SFATURI

Ivona Untilov, tehnician maseur a oferit pentru COSMO câteva tips-uri pentru un masaj reuşit:
• Lasa zona intimă la urmă! Un masaj erotic autentic nu se începe niciodată cu organele genitale!
• Mişcările trebuie să fie delicate, în comparaţie cu un masaj obişnuit, căci fiecare zonă are un mod specific de a fi stimulată erotic.
• Stimularea sfârcurilor e un truc valabil pentru ambele sexe în restabilirea apetitului sexual, atunci când acesta scade.

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *