Cele mai bune poziții pentru sex în lift

sex1

Există două lucruri după care bărbații sunt înnebuniți: sex și risc. Iar când cele două se întâlnesc, fii sigură că iubitul tău este în al nouălea cer. Deci, dacă vă gândiți să încercați poziții și locuri noi, lasă dormitorul și experimentează sexul în lift.

Cele mai multe lifturi moderne nu sunt tocmai spații intime, așa că, pentru a te asigura că nu se uită nimeni la voi, ai grijă ca liftul să nu aibă camere de supraveghere, să nu aibă geamuri care să dea afară sau să fie echipat cu sistem de alarmă care se poate activa din exterior. Când ai parte de sex în lift, trebuie să te aștepți să vezi multe fețe iritate atunci când ieșiți din ascensor… doar oamenii au stat după voi minute în șir. Așa că șterge-ți zâmbetul de satisfacție de pe chip și prefă-te furioasă și tu. Ca și când ar fi fost defecțiunea de la lift, nu provocată de voi.

Poziția „cățărătoarea”
Chiar dacă vorbim de un spațiu foarte mic, asta nu este neapărat un inconvenient. Așa aveți ocazia să fiți mult mai intimi unul cu altul, iar partenerul își va demonstra puterea, căci asta presupune să te susțină pe tine, care te cațeri, evident, pe el. Ei bine, dacă iubitul este mai firav, iar tu ai flexibilitate, poți să îți sprijini un picior pe pereții liftului. Iar dacă vrei să o faci pe vitează, le poți ridica chiar pe amândouă. Penetrarea este rapidă, iar senzația intensă.

Poziția „balerina”
Poți să o încerci doar dacă ești foarte flexibilă. Aceasta presupune o mișcare subtilă, ca de dansatoare, în timp ce ții un picior ridicat. Asta permite o bună penetrare, este adecvată pentru spații restrânse, și, dacă ținuta ta este una lejeră, poate să mascheze într-un fel ce faceți… dar nu miza pe asta.

Poziția „de la spate”
Dacă porți o fustă lungă, poate fi destul de discret. Partenerul ridică materialul la spate și penetrează, în timp ce din față pare totul ok. În lift, aceasta pare a fi cea mai comodă poziție, iar penetrarea este destul de puternică. Cel mai bine este să nu porți lenjerie intimă sau să porți ceva ce poate fi ușor dat la o parte. Complicat? Deloc. Incitant? Foarte.

Poziția îngenuncheat
Dacă nu aveți timp de preludiu, cu mângâieri, sărutări și tot tacâmul, cel mai comod este o partidă de sex oral. Așa că, pe rând, îngenunchiați unul în fața celuilalt și delectați-vă cu mici partide de extaz.

Loading...

Citește și

6 semne că ea te înşală

Pe foarte mulţi bărbaţi îi sperie gândul că iubita iar putea înşela la un moment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *