Cele mai populare poziții sexuale din lumea întreagă

sex1

Când vine vorba de sex, oricât de mult s-ar vorbi despre cele mai inedite poziții sau cele mai fierbinți, adevărul este că încă sunt oameni care le preferă pe cele clasice, indiferent în ce colț de lume s-ar afla. Dar există și câteva surprize.

Uimitor sau nu, cuplurile de pretutindeni sunt adeptele unui număr restrâns de poziții.

69 se află în topul preferințelor

Este uimitor faptul că această poziție nici măcar nu implică penetrarea! 69 este apreciată tocmai datorită faptului că e una dintre puținele poziții care permit ambilor parteneri să se bucure de moment, în lipsa contactului dintre organele genitale.

Fluturele, surpriza clasamentului

Faptul că o poziție exotică cum ar fi fluturele (The Butterfly) a bătut poziții clasice vechi, precum misionarul, arată că, totuși, unora le place și să experimenteze în dormitor. Aceasta cere femeii să se întindă pe marginea patului în timp ce partenerul se poziționează între picioarele ei. Din cauza unghiului unic, poziția permite o penetrare mai adâncă și o stimulare vaginală uimitoare.

Nicovala, variantă a poziției misionarului

Această variantă exotică a poziției misionarului presupune ca femeia să ridice picioarele pe umerii partenerului. Motivul pentru care a ajuns atât de populară este faptul că permite o penetrare mai adâncă, iar penisul poate stimula mai bine punctul G.

Pe la spate – nelipsită din topuri

Deși nu se află în primele 3 cele mai populare, poziția pe la spate nu va dispărea prea curând din preferințele cuplurilor. Cunoscută și sub numele de doggy style, aceasta este perfectă, deoarece permite cuplului să se mângâie reciproc și să iasă din zona de confort. Femeia este vulnerabilă, ceea ce crește nota de erotism a momentului.

Femeia deasupra – nu mai este atât de populară

Dacă în anii precedenți aceasta se afla în fruntea clasamentului, acum a căzut pe locul 5, ceea ce arată că oamenii sunt dispuși să descopere și alte poziții. Este indicată când femeia vrea să dețină controlul absolut, iar bărbatul are chef să lenevească.

Misionarul – încă la modă

Aceasta este una dintre cele mai populare poziții clasice, care, însă, a început să piardă teren în fața altora mai exotice. Atunci când nu ai chef de experimente, aceasta rămâne cea mai la îndemână poziție.

Clickpentrufemei.ro

Loading...

Citește și

6 cele mai distractive jocuri erotice

Cele mai distractive jocuri erotice nu ar trebui să lipsească din intimitatea nici unui cuplu. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.