CELEBRUL medic care a adus în România tratamentele starurilor de la Hollywood şi-a deschis CABINET la Târgu Jiu! Vezi cum arată!

S-a specializat în tratamente dentare „Hollywood-style” şi a renunțat la o carieră în Canada pentru a deveni medicul stomatolog al vedetelor din România. Celebrul medic Adrian Mina şi-a deschis, sâmbătă, un cabinet şi la Târgu Jiu. “Adrian Mina, medicul stomatolog fondator al Da Vinci Dental Clinic, i-ar plăcea să trăiască într-o lume în care toată lumea zâmbeşte! Deşi şi-a petrecut o bună parte a vieţii în Canada, medicul a absolvit Universitatea Carol Davila din Bucureşti şi un rezidenţiat în chirurgia ortodentara în România, reuşind să-şi transforme acest vis într-o vocaţie. Şi, zi de zi îl poţi găsi în cabinetul din Bucureşti sau la cel din Constantă, lucrând cu pasiune şi dedicare pentru desăvârşirea zâmbetului pacienţilor săi, prezentându-şi cazurile în cadrul congreselor naţionale şi internaţionale, conducând lucrări practice pentru studenţii la Stomatologie sau vorbind cu drag celor mici despre importanţa igienei orale, în cadrul work shop-urilor de educare pentru copii” se arată pe site-ul “Da Vinci Dental Clinic”.

În sfârşit marea deschidere! Vă aşteptam la DaVinci pe Victoriei 48, deasupra de ElGreco în fiecare zi între 9-13 şi 16-20! Cei mai buni stomatologi din Bucureşti sunt acum în oraşul nostru!”
se arată pe un site de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

Caravana Docuart revine la Târgu Jiu cu filme de excepție! Intrarea LIBERĂ!

Caravana Docuart se întoarce pentru al 3-lea an consecutiv la Târgu Jiu, pentru a aduce …

2 comentarii

  1. Doresc si eu un număr de telefon multumesc

  2. Constănțenii….Nu recomanda, solicitați lista de preturi și dovada studiilor „academice”…..Ale doctorasului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *