vineri , 9 decembrie 2016 - 21:17

CELEBRUL medic care a adus în România tratamentele starurilor de la Hollywood şi-a deschis CABINET la Târgu Jiu! Vezi cum arată!

S-a specializat în tratamente dentare „Hollywood-style” şi a renunțat la o carieră în Canada pentru a deveni medicul stomatolog al vedetelor din România. Celebrul medic Adrian Mina şi-a deschis, sâmbătă, un cabinet şi la Târgu Jiu. “Adrian Mina, medicul stomatolog fondator al Da Vinci Dental Clinic, i-ar plăcea să trăiască într-o lume în care toată lumea zâmbeşte! Deşi şi-a petrecut o bună parte a vieţii în Canada, medicul a absolvit Universitatea Carol Davila din Bucureşti şi un rezidenţiat în chirurgia ortodentara în România, reuşind să-şi transforme acest vis într-o vocaţie. Şi, zi de zi îl poţi găsi în cabinetul din Bucureşti sau la cel din Constantă, lucrând cu pasiune şi dedicare pentru desăvârşirea zâmbetului pacienţilor săi, prezentându-şi cazurile în cadrul congreselor naţionale şi internaţionale, conducând lucrări practice pentru studenţii la Stomatologie sau vorbind cu drag celor mici despre importanţa igienei orale, în cadrul work shop-urilor de educare pentru copii” se arată pe site-ul “Da Vinci Dental Clinic”.

În sfârşit marea deschidere! Vă aşteptam la DaVinci pe Victoriei 48, deasupra de ElGreco în fiecare zi între 9-13 şi 16-20! Cei mai buni stomatologi din Bucureşti sunt acum în oraşul nostru!”
se arată pe un site de socializare.

loading...

Citește și

iriza

Nu e glumă: semnul dolarului, semnătura unui deputat. Ascensiunea financiară a revoluționarului Iriza, clădită pe cadavrul Litua

Scopul în viață al deputatului Scarlat Iriza e dat chiar de semnătura sa – simbolul …

Un comentariu

  1. Doresc si eu un număr de telefon multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.