CEO a scăpat de o DATORIE URIAȘĂ!

ceo-bani

Complexul Energetic Oltenia a încheiat anul 2016 fără nicio datorie către ANAF. Producătorul de energie înregistra, la data de 30 iunie 2016, un debit de 67 de milioane de lei, însă conducerea companiei a reușit să achite datoria. Surse din cadrul CEO afirmă că bilanțul anului 2016 ar putea fi pozitiv, iar entitatea energetică poate obține chiar și un mic profit.

Complexul Energetic Oltenia s-a scăpat de datoria uriașă pe care o avea către Agenția Națională de Administrare Fiscală. CEO figura pe 30 iunie 2016 cu o datorie de circa 67 de milioane de lei către ANAF, însă suma a fost plătită. Din această cauză, CEO a fost prezentat în presa de specialitate ca fiind unul dintre rău platnicii României. Conducerea a reușit însă să achite dările către bugetului statului, iar CEO nu mai înregistrează niciun debit către ANAF. Mai mult decât atât, CEO ar putea închide anul 2016 pe profit, conform unor surse din cadrul producătorului de energie.

loading...
Loading...

Citește și

Șefii CEO vor să PLECE! Fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, dezvăluiri EXPLOZIVE! „Am tăcut câteva luni. Rău am făcut!”

După o perioadă de tăcere, fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, a reînceput să scrie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.