luni , 11 decembrie 2017 - 13:04

CEO a scăpat de o DATORIE URIAȘĂ!

ceo-bani

Complexul Energetic Oltenia a încheiat anul 2016 fără nicio datorie către ANAF. Producătorul de energie înregistra, la data de 30 iunie 2016, un debit de 67 de milioane de lei, însă conducerea companiei a reușit să achite datoria. Surse din cadrul CEO afirmă că bilanțul anului 2016 ar putea fi pozitiv, iar entitatea energetică poate obține chiar și un mic profit.

Complexul Energetic Oltenia s-a scăpat de datoria uriașă pe care o avea către Agenția Națională de Administrare Fiscală. CEO figura pe 30 iunie 2016 cu o datorie de circa 67 de milioane de lei către ANAF, însă suma a fost plătită. Din această cauză, CEO a fost prezentat în presa de specialitate ca fiind unul dintre rău platnicii României. Conducerea a reușit însă să achite dările către bugetului statului, iar CEO nu mai înregistrează niciun debit către ANAF. Mai mult decât atât, CEO ar putea închide anul 2016 pe profit, conform unor surse din cadrul producătorului de energie.

loading...
Loading...

Citește și

INCREDIBIL! ȚINEA O FERMĂ DE VACI ÎNTR-O PUNGĂ! Primar din Gorj, FIICA acestuia și funcționari ai OJFIR, TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ de DNA pentru o FRAUDĂ de 40.000 de euro

Procurorii anticorupție din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Craiova l-au trimis în judecată pe Michy …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.