miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:21

CEO are posibilitatea de a-şi mări producţia de ENERGIE şi ÎNCASĂRILE

cariera-pinoasa-cmk

Modificările Legii Energiei au fost aprobate în plenul Camerei Deputaţilor şi urmează să fie promulgată de preşedintele Klaus Iohannis. Senatorul Dian Popescu, iniţiatorul demersului pentru modificarea Legii Energiei, a precizat că, după ce modificările vor fi promulgate de preşedinte, va fi posibil constituirea mixului energetic.

De asemenea, senatorul a precizat că toţi parlamentarii de Gorj au susţinut legea, acesta fiind un pas important pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia. „Modificările Legii Energiei au fost aprobate în plenul Camerei Deputaţilor, urmează să fie promulgate de către preşedintele Klaus Iohannis, după care fiind posibilă constituirea mixului energetic. Este o victorie a parlamentarilor de Gorj. Deşi eu am fost iniţiatorul, care a pornit acest război, până la urmă toţi parlamentarii de Gorj au susţinut această lege şi le mulţumesc! Este primul pas pentru siguranţa energetică naţională şi salvarea Complexului Energetic Oltenia. Dacă această lege se aproba mult mai devreme era mult mai bine pentru Complexul Energetic Oltenia. De acum, Complexul Energetic Oltenia are posibilitatea de a-şi mări producţia de energie şi implicit încasările. CEO are posibilitatea să intre pe piaţa energiei cu alte valenţe, îşi pot deconta toate operaţiunile de sistem, iar Transelectrica nu mai este obligată să vândă energia regenerabililor”, a declarat Dian Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Polițistul de la Ciuperceni a primit un coleg nou! Ancheta furtului din casa Vișan, la faza pe audieri

t Reprezentanții IPJ Gorj confirmă situația sensibilă de la Poliția Ciuperceni, unde, până săptămâna trecută, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.