duminică , 19 noiembrie 2017 - 6:45

CEO își plătește furnizorii!

cariera-cmk

Având mari datorii către furnizori, CE Oltenia pare să-și revină din situația dificilă de acum câteva luni. Directorul Diviziei Energie cu atribuții de director general, Ionel Ilie, a precizat că CEO a început să-și plătească datoriile.
Astfel, din sute de furnizori pe care CEO i-a amânat cu plățile, mai sunt doar cinci: „Am reușit să evităm insolvența, iar situația se îndreaptă. Din aproximativ 300 de furnizori, mai avem doar cinci, cu valori foarte mari. Dar, până în octombrie, nu vom mai avea nicio datorie în acest sens. Nici un furnizor care să fie în afara scadenței nu va mai fi la sfârșitul lunii octombrie”, a spus directorul Ilie.

Plătește datoriile la stat

În ceea ce privește datoriile înregistrate la stat, în urmă cu o lună, directorul Ilie a precizat că va începe să plătească: „Voi începe să plătesc şi datoriile la stat, inclusiv care sunt eşalonate, câte 10 milioane în fiecare lună, astfel încât la sfârşitul anului să fiu şi cu datoria la ANAF pentru martie şi aprilie, plătită la zi. Voi cumpăra şi certificate de CO2, când e momentul”.loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.