CEO își plătește furnizorii!

cariera-cmk

Având mari datorii către furnizori, CE Oltenia pare să-și revină din situația dificilă de acum câteva luni. Directorul Diviziei Energie cu atribuții de director general, Ionel Ilie, a precizat că CEO a început să-și plătească datoriile.
Astfel, din sute de furnizori pe care CEO i-a amânat cu plățile, mai sunt doar cinci: „Am reușit să evităm insolvența, iar situația se îndreaptă. Din aproximativ 300 de furnizori, mai avem doar cinci, cu valori foarte mari. Dar, până în octombrie, nu vom mai avea nicio datorie în acest sens. Nici un furnizor care să fie în afara scadenței nu va mai fi la sfârșitul lunii octombrie”, a spus directorul Ilie.

Plătește datoriile la stat

În ceea ce privește datoriile înregistrate la stat, în urmă cu o lună, directorul Ilie a precizat că va începe să plătească: „Voi începe să plătesc şi datoriile la stat, inclusiv care sunt eşalonate, câte 10 milioane în fiecare lună, astfel încât la sfârşitul anului să fiu şi cu datoria la ANAF pentru martie şi aprilie, plătită la zi. Voi cumpăra şi certificate de CO2, când e momentul”.loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *