CEO, pe MINUS din PIX!

ceo-bani

Complexul Energetic Oltenia va pleca, la început de an, cu un minus de aproximativ 64.800 de milioane de lei. Asta ar fi posibil, în condițiile în care ministerul condus de Victor Grigorescu nu ar aproba o rectificare necesară pentru a pune în documentele financiare salarizarea celor 1.200 de angajați nedisponibilizați.

Calculul simplu de mai sus, făcut de un funcționar al companiei, presupune o leafă medie de 4.500 de lei/angajat/ nedisponibilizat/an. Amintim că de rectificarea bugetului CEO depind 1.200 de oameni care nu au mai fost concediați în 2016 dar care figurează ca disponibilizați în bugetul companiei. În aceste condiții ei nu-și mai pot primi salariile.

Pregătiri de grevă generală

Liderii de sindicat vor face grevă generală dacă problema nu va fi urgent rezolvată de Ministerul Energiei, rectificarea la fondul de salarii fiind o măsură care ar reda realitatea financiară a companiei, din acest punct de vedere. Altfel, CEO va figura doar pe hârtie, din pix, pierderea aproximativă menționată mai sus, în condițiile în care compania deține fondurile necesare acestei rectificări.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Boza, într-o delegație alături de lideri sindicali! Se discută înstrăinarea unei bucăți din CE Oltenia

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, se află de marți la Brăila, alături …

Un comentariu

  1. Aceasta cifra este fictiva ,o gogoneata, data de un dement de la minister dau CEO. Cum sa plece cu pierdere, cand carierile miniere nu au stocul de carbune pentru iarna din lipsa de mersonal muncitor. Ultima veriga a industriei, producerea de energie,vrem sa o distrugem si pe asta, si atunci, sa nu ne mai intrbam retoric, de ce se voteaza altfel de noi in decembrie si de vecinii nostri ce au votat acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *