CEO poate închide 2016 pe profit!

ceo

Complexul Energetic Oltenia ar putea încheia anul 2016 pe profit. Declarația îi aparține directorului general al companiei, Sorin Boza, care așteaptă închiderea de an la CEO. Boza spune că, 2016, este un an bunicel, iar balanța ar putea să fie pozitivă.

Complexul Energetic Oltenia ar putea înregistra profit la finalul anul 2016. Președintele Directoratului CEO, Sorin Boza, este încrezător că balanța companiei va fi una pozitivă pentru anul trecut. „Dacă reușim să închidem acest an pe zero, dau aproape de zero, este o realizare foarte mare a acestei echipe și a tuturor angajaților acestei companii. Noi sperăm să fim pe profit, dacă nu, măcar să fim pe zero”, a spus Boza.

Pierderile din trecut

Sorin Boza a mai precizat că nu trebuie uitat faptul că CEO avea datorii de 963 de milioane de lei la sfârșitul lui 2015. „Gândiți-vă de unde venim, gândiți-vă de unde a venit această companie. Știu de situațiile din anii trecuți când se discuta de niște sume uriașe ca pierderi”, a mai spus Boza.

loading...
Loading...

Citește și

Șefii CEO vor să PLECE! Fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, dezvăluiri EXPLOZIVE! „Am tăcut câteva luni. Rău am făcut!”

După o perioadă de tăcere, fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, a reînceput să scrie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.