duminică , 19 noiembrie 2017 - 1:04

CEO, ȘOMAJ TEHNIC și CONCEDIU FĂRĂ PLATĂ, la orizont!

cariera

Bugetul Complexului Energetic Oltenia nu a fost rectificat până la această dată. Mai mult, nici nu s-a făcut vreun demers pentru ca, prin luna decembrie, administrația companiei să știe pe ce sume se bazează pentru a plăti salariile, furnizorii și băncile.

În cazul în care rectificarea nu se va face sau se va face pe ultima sută de metri, există pericolul trimiterii în șomaj tehnic sau în concediu fără plată a salariaților din CEO.

Dezinteres

Problema va fi pusă pe tapet astăzi, de către sindicatele FNSE „Univers”, dar și de cei de la FNME, la întâlnirea pe care o vor avea cu membrii Consiliului de Supraveghere. Ședința se va ține la Mătăsari. „E un dezinteres general, acționarii nici nu au mai convocat vreo ședință. Acționarii evită să se întâlnească. Rectificarea bugetului companiei este principala problemă pe care o vom sesiza supraveghetorilor. Avem probleme cu fondul de salarii fiindcă nu s-a rectificat bugetul CEO. Dacă această rectificare nu va avea loc, pentru anumite categorii de salariați va însemna șomaj tehnic și concediu fără plată, peste doar câteva luni. Fondul de salarii va scădea anul viitor”, a spus președintele SME Oltenia, Gabriel Căldărușe.
Bugetul CEO necesită modificări și alte calcule, pentru că trebuie acoperite salariile celor 1.200 de angajați care nu au mai fost disponibilizați, deși în planul aprobat de acționarii companiei și guvern era vizată concedierea a 2.000 de salariați.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

DETALII ȘOCANTE: TÂNĂRUL din Gorj, FIU DE PROCUROR, MORT în Londra, A FOST GĂSIT SPÂNZURAT! Pe CINE DĂ VINA MAMA acestuia

Detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului din Gorj mort în Londra. Dan-Tiberiu Sbîrcea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.