CEO va avea în final 15 cariere. După ce tehnocraţii închid 5 din 12!

mihaela-horvathStrategia energetică jupoaie consumatorul casnic.

De fiecare dată, contribuabilul de rând trage ponoasele după prestaţia unor guverne de prădători.

M-am uitat peste strategia energetică, ea presupune scumpirea colosală a curentului şi gazelor. Mai exact, preţul energiei electrice livrate populaţiei urmează să crească de la 127 de euro/MWh în 2015 la 195 de euro/MWh în 2030. “Se remarcă o creştere a preţului energiei electrice cu aproximativ 30% pentru consumatorii industriali şi cu 50% (!) pentru consumatorii casnici, în principal ca efect al creşterii preţului angro cu energia electrică, pentru a recupera costurile de producţie”, după cum arată documentul.

Şi asta, în timp ce distribuţia de energie electrică şi gaze a fost predată capitalului străin, îmbogăţit aproape peste noapte pe spinarea plătitorului de facturi umflate şi cu ajutorul statului român mafiot, peste care străinul de la distribuţie mai pune alte taxe. Companiile de energie pe cărbune sunt împinse spre faliment, cu tot cu valuri de disponibilizări şi închideri de mine, cariere şi în final, termocentrale. Cam asta e ideea din strategia actualului ministru al Energiei.

Economia românească oricum a crăpat, locurile de muncă s-au evaporat şi întreb atunci, cum şi din ce (să plătească muritorul de rând facturile umflate anual şi ticălos la ordinul şefilor guvernanţilor României?

Strategia de laborator a fost eliberată spre dezbatere publică, cu habarnismul acestor tehnocraţi tip, care au însăilat pe hârtie demolarea mineritului în România, numită în mod corporatist „eficientizare”, din care dau citire: „închiderea carierelor Husnicioara, Lupoaia, Rovinari Est, Gârla și Peșteana Nord, CEO va funcționa cu restul de 15 PERIMETRE MINIERE”. Din superficialitate şi graba de a răspunde prompt şefilor lor , „specialiştii” de la ministerul energiei au greşit socoteala când au numărat pe degete în total 12 cariere. Să le cumpărăm un abac, zic.

Notă: Eroarea a fost sesizată de către specialiştii din CEO.

loading...
Loading...

Citește și

Mișu… și tineretul pizdificat al PSD

La PSD e mare frăsuială: Mișu face eforturi disperate să legitimeze ”tandemul” în partid. Nu …

Un comentariu

 1. Cel mai mare procent in influentarea cesterii/descresterii preturilor , e detinut stimata doamna Horvath de PROSTIE!! Altoita cu incompetenta si indolenta! Dupa cele ce o sa va postez in frazele urmatoare , sa sunati repede la unii din cei ce posteaza ” Inna” , sa vina cu niste replici inteligente si acide, ca a scris un dobitoc ca cine se aseamana se aduna!! Asta referitor la dobitocii pe care ati avut proasta inspiratie sa-i citati ca xursa de incredere!! Producatorii cu cea mai mare influenta in pretul energiei in piata sunt Complexul Hunedoara, Complexul Oltenia si Elcen! Pline pana la refuz cu instalatii perimate si ineficienta plus prosti cu gramada!
  Complexul Energetic Oltenia are in acest moment, legal si tehnic functionale 17 PERIMETRE!! Si credeți-ma pe mine, care nu am absolut nicio legatura cu scormonitul prin carierele gorjenesti!
  Va considerati cu totii, in special dumneavoastra mari specialisti in energie si mirositi a incompetenta si habarnism de la mii de kilometri!
  Atentie la baiatu’ : perimetre in explorare -Pesteana Nord 1
  :perimetre in exploatare-Garla, Rosia de Jiu, Rovinari Est, Pinoasa Cariera, Rosiuta 1, Pesteana Sud, Lupoaia-Cariera, Tismana II, Jilt Nord, Jilt Sud, Tismana I, Oltet, Pesteana Nord, Bustuchin, Lupoita!
  :licenta in procedura de aprobare -Urdari Cariera
  Nu sunati adunarea in redactie pentru toata gasca , de la dezvaluitori la Alinutze sa vedeti cat va da la adunare? Hai, doua la svoala de fete….! A, sa nu uit! Cheama-i si pe dobitocii de ” specialisti” CEO care te-au inpins a te faci din nou , a cata oara, de caca(o) cu stiri de la băncuțele din fata blocului!
  Specialistii p….iii!
  Nota: sursa informatiilor -Site-ul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale namr.ro! Dobitocii ce scriu si dau informatii nu au habar , ce stie un elev de clasa a 2-a , ce este un PERIMETRU! Doamna Horvath,transferul la Monden! Cu energia, preturi, politici sunteti „analfabeta”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *